Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Horse Evolution Show zavítala do Košíc

Horse Evolution Show v Košiciach Zobraziť galériu (4)
Horse Evolution Show v Košiciach

Po prvýkrát sa na Slovensku v nedeľu 31. októbra predstavila HORSE EVOLUTION SHOW so svojimi koníkmi a artistickým umením na najvyššej svetovej úrovni. Diváci v košickej Steel Aréne privítali súbor zložený z „koníčkárov“ z Maďarska, Moldavska, Rumunska, Ruska, Ukrajiny a Rakúska.

36 koní predviedlo oku lahodiacu show, ktorá na konci pocítila potlesk v stoji publika od 1 do 80 rokov. Po dvojdňovej náročnej príprave plochy a ustajnenia sa show mohla začať.

70 ton špeciálneho piesku, 3 obrovské kamióny ktoré doteraz bolo možné vidieť iba v amerických filmoch, zábrany, rekvizity, svetlá a zvuková aparatúra pripravili divákom neskutočnú podívanú.

V zákulisí boli postavené stajne pre každého koníka zvlášť tak, aby sa mohli medzi jednotlivými číslami rýchlo vymeniť. Diváci mohli vidieť koníky čierne, biele, sivé, silné, krásne a na konci jedno milé prekvapenie, pri ktorom každé detské srdiečko zatúžilo mať doma koníka.

V nedeľu 7. novembra sa HORSE EVOLUTION SHOW predstaví i na ružinovskom štadióne v Bratislave, v predaji ticketportálu je ešte niekoľko posledných vstupeniek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu