Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Začal sa svetový kongres blondínok: Inteligencia zachráni svet

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SOFIA - Hlavné mesto Bulharska je od dnešného dňa až do nedele metropolou blondínok, s mottom Inteligencia zachráni svet tu totiž odštartoval prvý svetový kongres blondínok. Vyvrcholenie akcie je naplánované na sobotu, keď mestom prejde ružový sprievod majiteliek blonďatých hrív, informoval server BalkanInsight.com.

Recesistické podujatie zorganizovala Medzinárodná asociácia blondínok (IAB). "Byť blondínou nie je len o farbe vlasov, je to životný postoj," povedala Olga Uskovová z IAB. "Keď ste zmätená, ktorá je ľavá a pravá, keď neustále zabúdate kľúče, keď nemôžete počas nakupovania v obchodnom centre nájsť parkovací lístok, tak ste blondína," vysvetlila. Uskovová preto odmieta diskrimináciu na základe pohlavia alebo farby vlasov.

V pláne je charitatívna večera, fotenie alebo návšteva sofijskej zoologickej záhrady. Chýbať nebude ani súťaž krásy, pri ktorej blondínky spomedzi seba vyberú tú "najmúdrejšiu a najkrajšiu" a ovenčia ju titulom Miss blondína.

"Som krásna, mám dlhé nohy a som blondína," zdôvodnila Valentina Dumanovová (25) svoje dôvody, prečo sa do súboja prihlásila. Dumonovová v súčasnosti dokončuje vysokoškolské štúdium ekonómie.

Kongresu sa má podľa Uskovovej zúčastniť asi 150 blondínok, sú ohlásené delegácie z Talianska, Belgicka či Nemecka. Preberať sa budú témy ako obchodné úspechy blondínok, blondínky v politike, boj so závislosťami alebo nakupovanie. Zrejme dôjde aj na obľúbené vtipy o schopnostiach blondín, ktoré Uskovová zbiera.

Asociácia blondín do svojich radov prijíma mužov a dokonca aj brunetky, nezabúda ani na zvieratá. Členmi IAB sú napríklad žirafa, medveď, somár, ťava alebo tarantula. Každý záujemca o členstvo musí zložiť prísahu, že bude milovať všetky ružové veci a že nikdy neodmietne muža, na ktorého vizitke bude ako pracovná pozícia uvedené riaditeľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu