Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vyhrajte nový nábytok na veľtrhu MODDOM

Na veľtrhu Moddom sa hrá o kuchynskú linku Zobraziť galériu (3)
Na veľtrhu Moddom sa hrá o kuchynskú linku

BRATISLAVA - Dnes začal medzinárodný veľtrh bývania, doplnkov a interiérového dizajnu MODDOM. Veľtrh, ktorý potrvá do nedele 24. októbra, počas piatich dní návštevníkom ukáže množstvo tipov ako čo najlepšie využiť priestor, ako ho zútulniť doplnkami a udržať v ňom čistotu.

MODDOM ponúka nábytok všetkých štýlov, ale aj bytový textil, koberce, záclony, sanity, sauny, vírivky, hojdacie siete, ortopedické riešenia pre zdravé sedenie a spanie, elektrické spotrebiče, vybavenie kuchýň a množstvo dekoratívnych doplnkov. Súbežne prebiehajúca výstava výtvarného umenia Art prezentuje umelecké diela, ktoré dodajú každému interiéru charakter vystihujúci vkus majiteľa. Veľtržné podujatie tvoria expozície dvoch stovák vystavovateľov z Českej republiky, Francúzska, Maďarska, Nemecka, Poľska, Rakúska, Srbska, Talianska, Turecka a Slovenska, ktoré pokryjú výstavnú plochu 20 000 m².

Pre všetkých návštevníkov je pripravená súťaž s možnosťou vyhrať atraktívne ceny. Vyplňte žrebovateľnú časť zakúpenej vstupenky, vhoďte ju do boxu a možno práve pri Vás bude stáť v nedeľu o 15:00 pri žrebovaní šťastena.

O čo sa hrá? Hlavnou cenou je kuchynská linka vybavená spotrebičmi. Druhá atraktívna cena, ktorú venuje spoločnosť Incheba, je obývacia stena a tretí vyžrebovaný sa bude tešiť z novej štýlovej sedacej súpravy.

Ceny v celkovej hodnote vyše 10 000 eur by potešili každú domácnosť, preto využite šancu - príďte na MODDOM a v nedeľu si odneste domov jednu z výhier.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu