Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dá sa prať bez pracieho prášku? Áno!

Guľôčka na pranie Ecogenie Zobraziť galériu (2)
Guľôčka na pranie Ecogenie

Nastupuje trend prania bez práškov, gélov či bielidiel, ktorý je šetrný k našej pokožke, ale aj k životnému prostrediu. Pridáte sa?

Čoraz viac ľudí sa sťažuje na ekzémy a podráždenie pokožky, ktoré im spôsobuje prací pášok. Predsa len je to chémia, ktorá našu kožu dráždi a môže vyvolať až alergiu. Ochrancovia životného prostredia tiež bijú na poplach, pretože po praní sa všetky chemikálie dostávajú do prírody a to v skutočne obrovských množstvách, veď len priemerná slovenská rodina perie 200x do roka!

Je tu prevratné riešenie – guľôčka na pranie Ecogenie

Na trhu sa len nedávno objavila prevratná novinka – gulôčka na pranie Ecogenie, ktorá sľubuje čistú, voňavú bielizeň bez použitia akéhokoľvek pracieho prostriedku. Tento vynález vyvolal veľký ohlas priaznivcov aj odporcov. Niekto tvrdí, že nie je možné, aby sme oprali špinavú bielizeň bez chémie, avšak tí, ktorí gulôčku Ecogenie vyskúšali, na ňu nedajú dopustiť. Aj testy prania špinavého prádla ukázali, že gulôčka Ecogenie vyprala úplne rovnako dobre ako prací prostriedok. Navyše vydrží na 1000 praní! Ako je to možné?

Je to výmysel alebo logika?

Mnohí ľudia nevedia, na akom princípe vlastne funguje obyčajné pranie. Nie je to totiž samotný prášok, ktorý odstraňuje nečistoty! Ten iba zmäkčí vodu, tým pádom je mäkšia aj látka a špina sa z nej ľahšie uvoľní. Toto isté robí aj gulôčka na pranie Ecogenie, ale bez použitie chémie. Obsahuje stovky malých keramických guličiek, ktoré pri pohybe menia povrchové napätie vody. Zároveň vytvárajú záporné ióny, ktoré aktivujú molekuly vody, vďaka čomu sa rozkladá špina aj mastnota usadené priamo vo vláknach látky.

Ďalšie skutočné výhody guľôčky na pranie Ecogenie:

- ekologická

- vydrží až 1000 praní

- ušetríte kopu peňazí za pracie prášky

- vhodná pre akýkoľvek prací program a teplotu

- vhodná na pranie akýchkoľvek materiálov

- bezpečne operie aj detské oblečenie

- vyrobená z mäkkého flexibilného materiálu

- pri praní nijako nepoškodí práčku a nevydáva žiadne zvuky

- chráni farby oblečenia a nahradí aj voňavú aviváž!

- ideálna pre alergikov

Ak chcete urobiť niečo pre svoje zdravie a životné prostredie a nebojíte sa zmeniť svoje doterajšie pracie návyky, toto je najlepšie, čo môžete urobiť – guľôčka Ecogenie môže naozaj zmeniť Váš životný štýl a ochrániť zdravie celej Vašej rodiny!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu