Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Výzva pre všetkých, ktorí majú radi LEGO

Na výstave lega uvidíte aj takéto postavičky
Na výstave lega uvidíte aj takéto postavičky

Najväčšia výstava LEGA v dejinách Slovenska, ktorú pripravilo nákupno-zábavné centrum Aupark v Bratislave sa uskutoční už o dva týždne, v termíne od 30. júna do 15. augusta 2010. Okrem lego sôch filmových postáv a zvieratiek tam nájdete aj výstavu fotografií Legolandy vo svete, Xbox konzoly s Lego hrami, detské animácie s legom, stavanie obrovskej Lego mozaiky, či výrobu fotografií a suvenírov.

Nákupno-zábavné centrum navyše vyhlasuje súťaž o najkreatívnejší LEGO výtvor. Na čele odbornej poroty bude profesionálny „legobuilder“ Dirk Denoyelle z Belgicka, ktorý príde exkluzívne otvoriť svoju výstavu Lego-busty známych osobností 6. júla 2010.

 

 

Podmienky súťaže:

1. Téma: Architektúra - postavte svoju školu, Aupark, Bratislavský hrad, Eifelovu vežu či inú zaujímavú stavbu. Kreativite sa medze nekladú!

 

2. Veľkosť - výtvor z lega by nemal presahovať miery 50 x 50 cm a výšku 100 cm.

 

3. Termíny - svoje diela môžete priniesť do bratislavského Auparku od 28.6. do 5.7.2010 v čase od 10.00 hod. do 21:00 hod. na informačný pult. Vystavíme ich do výkladov vybraných obchodov v Auparku. Dňa

6.7.2010 bude odborná porota na čele s profesionálnym „legobuilderom“ z Belgicka – Dirkom Denoyelle hodnotiť vaše diela a 10 najkreatívnejších staviteľov oceníme hodnotnými cenami.

 

4. Výhry - súťažiť sa bude o zaujímavé ceny ako napríklad výlet do LEGOLANDU, množstvo Lego stavebníc, počítačové Lego hry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu