Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Uviazol pod bojlerom, amputoval si ruku!

Dom, v ktorom Metz prežíval niekoľkodňové muky
Dom, v ktorom Metz prežíval niekoľkodňové muky

HARTFORD - Muž sa v snahe zachrániť si život odhodlal pre radikálny krok po tom, ako mu ohrievač vody v dome primliaždil ľavú ruku. Po niekoľkých dňoch, ktoré tak nedobrovoľne strávil uväznený v suteréne svojho domu, si ruku amputoval.

Jonathan Metz (31) sa do nezávideniahodnej situácie dostal po tom, ako na niekoľko dní uviazol pod bojlerom, ktorý sa snažil opraviť.

Pri nehode utrpel rozsiahle zranenia na ľavej ruke. Neošetrené rany mali za následok prepuknutie gangrény, ktorá by bez amputovania ruky mala pravdepodobne smrteľné následky.

Amputáciu dokončili až privolaní lekári, mužova duchaprítomnosť však stačila na zabránenie šírenia nebezpečnej infekcie do ďalších častí tela.

"Spôsob, akým si Metz zachránil život, bol na jednej strane desivý, na druhej však veľmi odvážny a hodný uznania," vyjadril sa ošetrujúci lekár David Shapiro.

Muža sa s pomocou požiarnikov podarilo vyslobodiť po troch dňoch. Tých privolali Metzovi kolegovia a známi, ktorých znepokojovala jeho neprítomnosť v práci a na softbalovom zápase.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu