Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Chcel požiadať priateľku o ruku, zasiahol ju blesk

Bethany Lottová a Richard Butler
Bethany Lottová a Richard Butler

KNOXVILLE - Nečakane tragicky sa skončil výlet dvoch mladých ľudí v horách. Mladík sa práve chystal požiadať svoju priateľku o ruku, keď do nej udrel blesk a tá následkom zranení na mieste podľahla.

Z výletu do hôr v Severnej Karolíne sa bude Richard Butler (30) spamätávať ešte veľmi dlho. Prišiel v nich totiž o svoju dlhoročnú priateľku, Bethany Lottovú (25), ktorú sa v prírode práve chystal požiadať o ruku.

Pri výstupe na jeden z vrcholkov sa odrazu spustil prudký lejak, sprevádzaný bleskami. Tie zasiahli oboch zaľúbencov, pričom Bethany spôsobili smrteľné zranenia, ktorým na mieste podľahla.

"Blesk ma odhodil o niekoľko metrov ďalej; potom som sa otočil a videl som ju ležať pár metrov odo mňa, tak som sa k nej priplazil," povedal Butler. "Približne 15 minút som ju oživoval a takisto som sa pokúšal z mobilného telefónu privolať pomoc, bohužiaľ bezúspešne," dodáva nešťastný mladík.

Butler utrpel popáleniny tretieho stupňa, z ktorých sa bude liečiť niekoľko týždňov. Ako dodala jeho matka, rana na duši spôsobená stratou milovanej osoby sa však tak skoro určite nezahojí.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu