Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Žaluje telefónnu spoločnosť, faktúra odhalila flirt

Ilustračné foto
Ilustračné foto

OTTAWA - Až 600 000 kanadských dolárov (zhruba 460 000 eur) požaduje jedna Kanaďanka od miestnej telefónnej spoločnosti ako odškodné za to, že podrobnou faktúrou zaslanou rodine odhalila jej mimomanželský vzťah.

Gabriella Nagyová (35) svoju žalobu odôvodňuje tým, že bol narušený jej súkromný život. Podľa súdneho spisu pani Nagyová žiadala telekomunikačnú spoločnosť Rogers, aby poslala faktúru na jej meno. Namiesto toho ale faktúry za televíziu, internet aj pevnú telefónnu linku prišli na meno jej manžela.

Manžel si faktúru prešiel a zistil, že sa tam pravidelne opakovalo jedno číslo. Nelenil a vytočil ho. Na druhej strane sa ozval mužský hlas, ktorého majiteľ sa priznal k trojtýždennému romániku s manželkou volajúceho.

"Manželstvo skončilo," povedala žena podľa agentúry AFP. "Všetko sa to stalo proti mojej vôli," dodala. Obvinila spoločnosť Rogers, že spôsobila jej rozvod a "zasiahla tak do jej súkromného života." Spoločnosť sa bráni tým, že faktúry za všetky služby poslala hromadne na žiadosť manželov.

"Manželstvo skrachovalo, ale to by sa stalo tak či tak, nezávisle od spôsobu, akým žalobkyňa a jej manžel dostali faktúry," usudzuje vedenie telekomunikačnej spoločnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu