Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

AVIS ponúka nové rady BMW za ceny z minulého storočia

Avis ponúka automobily BMW za atraktívne ceny
Avis ponúka automobily BMW za atraktívne ceny

BRATISLAVA - Spoločnosť AVIS rozšírila v apríli svoju flotilu o nové vozidlá značky BMW. Kombi a sedan verzia rady 318i spolu s dvomi Tourermi 116i, spĺňajú očakávania aj najnáročnejších klientov, a posilňujú čím ďalej tým viac žiadaný segment športových automobilov, ktoré sú i vďaka revolučným cenám dostupné doslova pre každého.

Nové rady BMW 318i a 116i Tourer, ktoré najsilnejšia domáca sieťová autopožičovňa a slovenská pobočka svetového lídra v požičiavaní automobilov AVIS zaradila do svojej najmladšej flotily na Slovensku, sú k dispozícii za špeciálne ceny už od 29 EUR/deň aj s DPH.

“Požičať si nové BMW hoci na víkend už nie je len snom,” hovorí Petra Kurtišová, obchodná manažérka AVIS na Slovensku a dodáva: “AVIS posúva požičiavanie áut do úplne novej roviny. Našou stratégiou je počúvať klienta a prinášať produkty, ktoré si pýta. Atraktívne a žiadané rady BMW dnes ponúkame doslova za ceny z minulého storočia - na to, aby ste sa odviezli v nablýskanom ‘bavoráku’ potrebujete dnes sotva deväťsto korún v starej mene.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu