Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Posuňte svoju kariéru intenzívne a efektívne

V angličtine sa môžete neustále zlepšovať
V angličtine sa môžete neustále zlepšovať

Dlho som bojovala s myšlienkou konečne niečo podniknúť so svojou angličtinou a ísť na kurz. Anglicky som chcela hovoriť lepšie, no na druhej strane som jazyk celkom obstojne ovládala a používala ho dokonca aj v práci. Predstava finančnej a časovej investície do ročného alebo polročného jazykového kurzu ma ale nijako nemotivovala. Nechala som to teda tak. Neskôr sa však stalo niečo, čo ma donútilo začať konať. V rámci firmy ma presunuli na inú pracovnú pozíciu a nový šéf vyžadoval rýchle zlepšenie mojej obchodnej angličtiny.

Bol to škrt cez rozpočet. „Čo teraz“?, bežalo mi hlavou. Kurz trvá večnosť a pri predstave samoštúdia doma po večeroch som tiež neplesala. Nakoniec mi poradila kolegyňa. V špecializovanej jazykovke the Bridge vraj práve otvorili dvojtýždňové intenzívne kurzy anglického jazyka. Sú zamerané na určitú oblasť a najmä vďaka intenzite – hodinu máte 5 x do týždňa – sú výrazne efektívne. „Dostaneš sa do toho, ani nebudeš vedieť ako“, povedala Lenka. Myšlienka sa mi zapáčila, a tak som zašla na web a zistila si viac. Ohromila ma tá neskutočná flexibilita kurzov. Nielenže sa otvárajú niekoľkokrát za rok, ale podľa svojich časových možností si môžete vybrať aj z rôznych časov!

A tak som sa na jeden prihlásila. Volal sa Business world speaks English a na hodinách mi došlo, že je to naozaj pravda. V malých skupinkách a s úžasným lektorom to šlo skutočne ako po masle. Dva týždne ma dostali do obrazu, naštartovala som sa a štýl výučby spolu s atmosférou v the Bridge ma oslovili natoľko, že sa chystám už na tretí kurz. Vyberať je z čoho. Okrem obchodnej angličtiny sa môžete zlepšiť v oblastiach ako počúvanie (All ears), písanie (Let´s write), príprava na pohovor v angličtine (Job hunting) alebo konverzácia (Taboos and Issues). Vyberte si aj vy, stačí kliknúť na www.kurzyanglictiny.sk

P.S. Lenka, dlžím ti čokoládu.. a dík za skvelý tip, šéf je spokojný ;-).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu