Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Chcete super job? Najprv sa naučte cudzí jazyk!

Jazykové centrum The Bridge ponúka výučbu anglického jazyka
Jazykové centrum The Bridge ponúka výučbu anglického jazyka

Pred rokom by som nebola povedala, že znalosť jazyka môže tak veľmi zavážiť pri pracovnom pohovore. Až kým som to nezažila na vlastnej koži. Získala som prácu v oblasti, v ktorej síce nemám výraznú prax, ale aj tak ma zobrali. Paradoxne, pomohla mi práve moja angličtina, ktorej som pred pár mesiacmi ešte vôbec neverila. Nabrať sebavedomie a chuť zdokonaľovať sa mi pomohla jedna jazyková škola.

V the Bridge, anglickom jazykovom centre špecializujúcom sa na výučbu anglického jazyka, ma najskôr prekvapila dĺžka vstupného testu na určenie úrovne mojej angličtiny. Trval okolo 1 hodiny, no nakoniec som pochopila, že práve ten je polovicou úspechu celého štúdia a cestou, ako neplytvať časom ani mojimi financiami. Test kompletne preveril stav mojej angličtiny, kúsok po kúsku – od písanej formy cez verbálny prejav až po schopnosť zachytiť a pretlmočiť hovorený text. „Veď Vy na tom nie ste ani zďaleka tak zle, ako si myslíte“, prekvapila ma svojou reakciou sympatická lektorka z Kanady. „Veľa ľudí má tendenciu svoju angličtinu podceňovať, pretože si nie sú istí napríklad schopnosťou konverzácie, napriek tomu, že v inej oblasti, napríklad pri písanom prejave, nemajú až taký problém“, zhodnotila.

Na základe výsledkov a zhodnotenia, čo presne moja angličtina potrebuje, som bola zaradená do skupinky študentov s podobnými slabinami i silnejšími stránkami angličtiny. A vďaka intenzite a efektivite tohto systému, som so svojou angličtinou urobila za 6 mesiacov doslova míľový skok. V the Bridge som dostala zabrať presne v tých oblastiach, kde som sa zdokonaliť potrebovala. Dnes mám vďaka tomu skvelú prácu, v ktorej mám, okrem iného, aj možnosť ďalej si cibriť angličtinu.

Ak aj vy chcete vedieť ako na tom s angličtinou ste, nechajte sa otestovať. Môžete tak urobiť už zajtra, 16.-17. februára budú totiž v bratislavskej Sibamac Aréne NTC prebiehať Profesia Days 2010, kde jazykové centrum the Bridge nájdete. Príďte sa pozrieť a taký diagnostický test si budete môcť urobiť priamo na mieste.

 

Viac informácií nájdete na www.profesiadays.sk a www.thebridge.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu