Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rambla predstavuje jedinečný gastronomický koncept „All You Can Eat“

Reštaurácia Rambla Zobraziť galériu (2)
Reštaurácia Rambla

BRATISLAVA – Rambla, jedna z najpopulárnejších Bratislavských reštaurácií, predstavuje 26. januára 2010 nový gastronomický koncept ALL YOU CAN EAT/ZJEDZTE KOĽKO VLÁDZETE.

Pod novým názvom All You Can Eat Grill & Tapas, je Rambla prvou reštauráciou v Bratislave, ktorá ponúkne zákazníkom jedinečné obedové aj večerné menu v štýle All You Can Eat/Zjedzte koľko vládzete.

Vegetariánom, alebo tým menej hladným, je určené tapasové a šalátové menu pod názvom All You Can Eat Tapas & Salad za skromných €6.90 na obed (do 17.00 hod.) a €9.90 na večeru (po 17:00 hod.). Menu ponúka neobmedzené množstvo viac ako 20 druhov čerstvých miešaných šalátov, španielskych tapasov, darov mora, grilovanej zeleniny, typických stredomorských pomazánok, domácich polievok a ďalších originálnych špecialít. Pre labužníkov mäsa by bol hriech nepochutnať si na kompletnom All You Can Eat Tapas, Salad & Grill menu v cene €9.90 na obed (do 17:00 hod.) a €16. 90 na večeru (po 17:00 hod.). Okrem tapasov a šalátového baru sú v ňom navyše podávané grilované steakové špízy, ako napr. teľacie stehno s parmezánom, vysoká roštenka s morskou soľou a niektoré z osvedčených mäsových špecialít ako sú jahňacia kotleta, bravčové rebierka a kuracie prsia so slaninkou. Z morských pochúťok si určite hostia zgustnú na grilovaných krevetách, lososovom filé alebo vyprážaných kalmároch. K menu je na výber taktiež neobmedzené množstvo príloh, vrátane domáceho pečiva, ryže a zemiakov.

Návšteva Rambly bude pre mnohých vzrušujúcou a zábavnou udalosťou. Každý hosť obdrží dvojfarebnú kartičku, ktorá bude pre čašníkov signalizovať prísun jedla. Zelenou farbou hosť naznačí, aby mu bolo na stôl pridané ďalšie jedlo. Červená znamená, že momentálne oddychuje alebo viacej nevládze. Najzákladnejším pravidlom v Ramble je - Jedzte koľko vládzete za fixnú cenu.

„Chcel som v Bratislave ponúknuť niečo jedinečné. Verím, že práve All You Can Eat koncept bude pre mnohých návštevníkov Rambly nezabudnuteľný gastronomický zážitok. Naša ponuka je výnimočná v tom, že si hostia môžu vychutnať úžasnú hostinu za neuveriteľné ceny. Zákazníci si určíte obľúbia All You Can Eat Lunch alebo Dinner Menu plné prvotriedneho jedla pre milovníkov mäsa, ale aj vegetariánov. Neexistuje veľa reštaurácií, kde si môžete dopriať perfektný obed v štýlovom prostredí už od €6.90 a skvele sa najesť do sýtosti“, hovorí majiteľ reštaurácie Nathan Himi. Rambla si vďaka skvelej stredomorskej kuchyni a trendovému baru udržuje mnoho lojálnych klientov už od otvorenia v roku 2007. S novým unikátnym konceptom All You Can Eat si určite získa daľších priaznivcov. Jednoduchosť a pestrosť, neobmedzená ponuka a promptná obsluha splní požiadavky aj tých najnáročnejších hostí.

 

Viac informácií na www.rambla.sk.

 

RAMBLA ALL YOU CAN EAT GRILL & TAPAS BAR

Michalská 9, 811 01 Bratislava

Telefón: +421 2 32 13 13 13

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu