Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Škôlkarka zavarila rodičom: Učiteľke povedala, že doma pestujú trávu! Z vysvetlenia pôjdete do kolien

(Zdroj: Facebook/Newsner.com)

USA – Je známe, že deti často povedia veci, ktoré sú pre ne síce bezvýznamné, no môžu spôsobiť poriadny škandál. Na vlastnej koži sa o tom presvedčili rodičia škôlkarky, ktorá šokovala učiteľky, keď povedala, čo majú doma.

Vo virálnom videu, ktoré sa objavilo na Facebooku, vidno škôlkarku, ktorá svojim rodičom poriadne zavarila. Učiteľke totiž povedala, že jej rodičia doma pestujú veľa trávy. Tá to okamžite pochopila tak, že na ich záhrade rastie marihuana, ktorej sa slangovo hovorí aj tráva. Keď dievčatko prišiel vyzdvihnúť otec, učiteľka ho konfrontovala so slovami jeho dcéry. Položila mu aj niekoľko otázok. Otca incident mimoriadne zmiatol a znepokojil, pretože žiadnu marihuanu doma nepestovali.

Požiadal preto svoju dcéru, aby mu ukázala marihuanu, ktorú spomenula učiteľke. Až vtedy zistil, že dievčatko hovorilo o obyčajnej tráve v záhrade. Zároveň otca požiadalo, aby ju spolu s ostatnou burinou vytrhal. Video získalo obrovské množstvo komentárov, pričom aj ostatní rodičia sa podelili o podobné incidenty. „Naša päťročná dcéra nakreslila obrázok mamy a otca a napísala k nemu: ‚Moja mama a otec sú vo väzení‘. Pracujeme vo väzení,“ uviedol jeden z komentujúcich.

Ďalší používateľ sociálnej siete si spomenul na incident, pri ktorom jeho syn zdieľal svoje obavy z otcovho zvyku šoférovať a piť alkohol. Vysvetlil, že za volantom pil kávu. Jeho syn to zle pochopil a informoval učiteľa. „Keď si ešte len v škôlke, ale už spôsobuješ rodinné škandály,“ zavtipkoval tretí.

Viac o téme: RodičiaŠkôlkarkaMarihuana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu