Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Ľudia predpokladajú, že ženin otec je jej bohatý milenec: Prišla s RÁZNYM riešením! To je geniálne

(Zdroj: TikTok/holymorridge)

LONDÝN – V súčasnosti možno na sociálnych sieťach vidieť veľa párov s významným vekovým rozdielom. Aj preto sa Holly Morridgeová rozhodla, že počas večere v reštaurácii so svojím otcom dá ostatným najavo ich skutočný príbuzenský vzťah. Ľudia na sociálnej sieti sú ohúrení jej originálnym riešením.

Na sociálnych sieťach sa v súčasnosti čoraz viac objavuje pojem „sugar daddy“. Ide o označenie bohatého muža, ktorý míňa peniaze za podstatne mladšiu osobu, zvyčajne ženu, výmenou za spoločnosť alebo sexuálnu intimitu. Nie je preto neobvyklé, že keď ľudia vidia mladšiu ženu v prítomnosti staršieho muža, takmer okamžite predpokladajú, že ide o tento typ páru. Britka Holly Morridgeová sa preto rozhodla vziať veci do vlastných rúk, keď bola v reštaurácii so svojím otcom.

@holymorridge

Ive never said ‘dad’ more than when we’ve gone to the pub just us two x

♬ Nice and Easy - Louis Adrien

Keďže nechcela, aby si ľudia mysleli, že je na večeri so svojím bohatým milencom, rozhodla sa prijať drastické opatrenia. Vo videu, ktoré publikovala na TikToku, vidno Morridgeovú spolu s jej otcom za stolom v reštaurácii. Žena zrazu vytiahla papier, na ktorom bolo stálo: „Je to môj otec. Nie môj ‚sugar daddy‘.“ V príspevku vysvetlila, že pre ňu bolo mimoriadne nepríjemné natáčať videá v prítomnosti jej otca, pretože všetci predpokladali, že je to jej partner.

Ukázalo sa, že veľa mladých žien malo podobné skúsenosti, keď boli na verejnosti so svojimi otcami. „Bola som na koncerte s mojím otcom a ženy vedľa mňa hovorili o mojom otcovi ako o mojom partnerovi. Ponižujúce,“ uviedla jedna z komentujúcich. „Mala som 17 alebo 18 rokov a bola som v letovisku, kde sme si ja a môj otec hádzali loptu v bazéne. Keď sme odtiaľ vyšli, starší pár sa spýtal, ako sme sa spoznali,“ pridala sa druhá. „Niekto si myslel, že môj otec je otcom môjho nenarodeného dieťaťa,“ dodala tretia.

Viac o téme: OdkazOtecDcéra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu