Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dovolenkárov vydesil čudný obraz na stene: Sám od seba sa... Strašidelné ZÁBERY! Okamžite by ste ušli

(Zdroj: TikTok/_malenaluna_)

ARGENTÍNA – TikTokerka Malena Lunaová zdieľala video z dovolenkového domu, v ktorom sa obraz visiaci na stene zjavne pohybuje sám od seba. Vo videu je tiež počuť skupinku kamarátov, ktorá sa pri pohľade na výjav nervózne smeje.

Skupina priateľov nakrútila desivé stretnutie s duchom počas víkendového pobytu v meste v Argentíne. Video, ktoré na TikToku uverejnila používateľka Malena Lunaová, zachytáva obraz visiaci na stene ich dovolenkového domu, ktorý sa zjavne pohybuje sám od seba. Obraz sa mierne otáča v smere hodinových ručičiek a dokonca sa pokúša uvoľniť z klinca, ktorým je pripevnený k stene. Obraz nad ním však zostáva nehybný.

Malena, ktorá pochádza z Argentíny, k videu napísala: „Prídete na víkend do domu v Miramar.“ Video zverejnila 1. apríla a odvtedy získalo viac ako 717 000 zhliadnutí. Iní používatelia sociálnej siete sa v komentároch podelili o podobné zážitky. „Neviem, čo sa deje s domami na pobreží, ale pred tromi rokmi som si jeden prenajal v Santa Teresite. Nemáte poňatia, ako v noci behali po schodoch, bolo to strašné,“ uviedol jeden z používateľov.

„Prenajali sme si dom v Costa del Este a v noci sme počuli, ako sa na prízemí hýbu pohovky,“ pridal sa ďalší. „Moji súrodenci boli v San Clemente a museli spať vonku v pickupe, pretože všetko vo vnútri sa hýbalo,“ dodala tretia. Iný používateľov TikToku sa Maleny spýtal, či sa v dome stalo aj niečo iné. „Dvierka zásuvky sa samy otvorili viac ako trikrát,“ odpovedala Malena.

Viac o téme: DuchParanormálny javObraz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu