Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Muž tvrdí, že jeho susedia sú nudisti: Stali sa turistickou atrakciou, ľudia sa nevedia vynadívať!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Aj keď je nezákonné odhaľovať sa na verejnom mieste, je úplne v poriadku prechádzať sa okolo svojho domova v Evinom či Adamovom rúchu. Jeden muž však s príchodom nových susedov dostal viac, než očakával. Rýchlo zistil, že sú nudisti.

V príspevku na Reddite muž vysvetlil, že žije vo veľmi malom meste, kde každý každého pozná. „Všetky domy sú veľmi blízko a nie je nás veľa, je to malá komunita. Každopádne, našimi novými susedmi sú dvaja nudistickí muži a sú veľmi hrdí na to, že predvádzajú svoj životný štýl,“ uviedol chlapík. Posledných pár mesiacov ho tento problém neťažil, pretože vonku bolo príliš chladno na odhaľovanie sa. S príchodom teplejšieho počasia však susedia pokračujú s touto bizarnou praktikou.

Muž tvrdí, že jeho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Uviedol však, že sa často neubráni smiechu – predovšetkým pri pohľade na svojho suseda, ktorý úplne nahý kosí trávu. „Chcem povedať, kto by chcel, aby boli na jeho nahom tele odrezky trávy?“ napísal a dodal, že napriek všetkému obdivuje sebavedomie svojich susedov. „Stávajú sa miestnymi legendami, každý, kto ide okolo ich domu, zaradí spiatočku, pretože neverí tomu, čo videl,“ napísal muž. Zároveň prezradil, že susedia nie sú hluční a nerobia žiadne problémy, preto sa na nich nikto nesťažuje.

Zatiaľ čo niektorí používatelia Redditu spochybňovali zákony týkajúce sa nahoty, iní sa podelili o to, čo by robili, keby žili v nudistickej oblasti. „To je niečo úžasné. Som prekvapený, že pobyt na trávniku pred domom sa nepovažuje za verejnú nahotu, najmä ak sú v okolí deti,“ napísal jeden z komentujúcich. „Neporušujú žiadne zákony. Zdá sa mi zaujímavé, že sa rozhodli žiť v centre mesta. Povedali by ste, že by chceli odľahlejší statok kvôli ich životnému štýlu,“ uviedol druhý. Mnohí napísali, že by radšej mali za susedov nudistov ako svojich aktuálnych susedov, ktorí sú hluční, dotieraví či nepríjemní.

Viac o téme: NudistiSusedia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu