Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Lekár vo VIDEU ukázal, ako vyzerá plátok penisu pod mikroskopom: Muži zo šoku takmer skolabovali, pozrite!

(Zdroj: Getty Images)

SUNDERLAND – Doktor Karan Rajan, ktorý sa preslávil zdieľaním svojich lekárskych rád na sociálnych sieťach, vydesil mužov svojím nedávnym videom. Ukázal, ako vyzerá plátok penisu pod mikroskopom. Mnohých zaujímalo najmä to, odkiaľ ho zohnal.

Karan Rajan, chirurg a prednášajúci na univerzite v anglickom Sunderlande, je známy tým, že zdieľa svoje užitočné lekárske rady. Občas sa však podelí o niečo, čo jeho sledovateľov šokuje – ako kus penisu, ktorý je nakrájaný ako saláma. „Toto je prierez penisu, tenký ako plátok salámy,“ povedal vo videu, ktoré publikoval na TikToku. Zároveň vysvetlil, že mužský penis je zložený z troch valcov. Prvý a druhý sa počas erekcie naplní krvou. „Keď sa pozriete zblízka pod mikroskop, je to v podstate jemná špongia,“ uviedol ďalej. Malé priestory medzi krvnými cievami umožňujú penisu výrazne zväčšiť objem, keď sa naplní krvou. Tepny na penisu sú zároveň najmenšie v ľudskom tele.

@dr.karanr Microscopic findings @Adolfo Sánchez-Blanco, Ph.D ♬ original sound - Dr Karan Raj

„Ako človek starne a krvné cievy sa zužujú, je ľahšie dostať erektilnú dysfunkciu, a to môže byť často varovným signálom srdcového ochorenia,“ upozornil Rajan. V treťom valci nájdeme močovú trubicu, ktorá prechádza priamo cezeň. „Aj tento valec sa napĺňa krvou. Keď sa naplní krvou a roztiahne, stlačí močovú rúru, a preto sa pri stuhnutí nemôžete vymočiť,“ vysvetlil doktor. „Tieto krvné cievy majú svalovú vrstvu, ktorá sa môže rýchlo uvoľniť, aby sa zvýšil prietok krvi, čím sa z vášho penisu stane Excalibrus,“ dodal.

Používatelia TikToku zostali z videa ohromení, predovšetkým muži. Mnohých zaujímalo najmä to, odkiaľ doktor získal „plátok“ penisu. „Práve som sa pozrel na kúsok penisu. To znamená, že na dnes večer už mám TikToku dosť,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Počas celého videa som mal zovretú čeľusť,“ napísal ďalší. Iní doktora pochválili za edukačné video.

Viac o téme: DoktorMikroskopPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu