Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Robotník sa stal hitom internetu: V holičstve si sadol do kresla a... Veď pozrite, neubránite sa smiechu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEWCASTLE – Sú dni, kedy môže byť sedenie v kresle u kaderníka vrcholom relaxácie. Svoje o tom pravdepodobne vie aj chlapík, ktorý zašiel k holičovi, no zaspal priamo v kresle. Barbier Jordan Magasiva sa o tento zábavný incident podelil vo videu na TikToku.

Zjavne unavený robotník menom Billy zamieril v piatok 22. marca do holičstva Barber Industries v nákupnom centre Westfield Kotara v austrálskom Newcastli v piatok, keď ho dostihol spánkový deficit. Ako dokazujú vtipné zábery, ktoré na TikToku publikoval barbier Jordan Magasiva, muž v reflexnej bunde si zdriemol priamo v kresle. Hlavu má zaklonenú dozadu a očividne upadol do hlbokého spánku krátko po tom, čo si sadol do kresla.

@jordan.topboy.blends My boy Billy slept during his haircut but we know he’s no joker when it comes to hard yakka (work) hence why we let him sleep because we know how hectic work/life gets. Gave him an eye cover too just to shut the lights off 🤣.. Billy was more than happy to get a good rest in and didnt mind waking up with a smile for us. Shoutout to all the hardworking men & women doing what they have to do to make ends meet, we must support eachother on this journey, dont forget to rest and reset as we only get to enjoy this ride once, cheers guys ❤️ #fyp #barber #faithinhumanityrestored #wholesome #sleepingbeauty #barbershop #faith #mensmentalhealth #womensmentalhealth #bluecollar @mikebarberindustries ♬ pink and white frank ocean - sped up sounds

Jeden z barbierov mu dokonca položil na tvár uterák, aby mu zakryl oči pred jasným svetlom. Unavený Billy sa však ani nepohne a pokojne spí ďalej. Takmer o tri hodiny neskôr, o 17:38, sa konečne prebudil so zmäteným úsmevom. Mnoho ľudí na sociálnej sieti ocenilo, že barbiér Magasiva nechal zákazníka pokojne spať. Pre britský denník Daily Mail vysvetlil: „Videla sme výraz v jeho očiach, bol naozaj unavený. Rozhodli sme sa, že ho necháme spať. Určite to bola tímová snaha, aby sa cítil čo najpohodlnejšie. Dokonca sme mu prehodili uterák cez oči. Je to náš verný klient. Vždy je v dobrej nálade.“

Magasiva však dodal, že Billy ani zďaleka nie je prvým klientom, ktorý zaspal v kresle. „Väčšinou sa ich snažím trochu zobudiť,“ uviedol. „Myslím, že Billy sa cítil naozaj pohodlne a som rád, že si pospal tri hodiny. V našom holičstve skutočne presadzujeme typ rodinne orientovaného biznisu,“ dodala Magasiva. Napriek pekného gestu Billy svoj spánok pravdepodobne oľutoval. Keď sa prebral a pozrel na telefón, zistil, že má neuveriteľných 38 zmeškaných hovorov. Okrem toho tiež drasticky prekročil parkovací čas, takže skončil s pokutou.

Viac o téme: únavaRobotníkHoličstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu