Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ľudia sú zhrození z najdepresívnejšieho bytu, aký kedy videli: Sprcha v kuchyni, a tá cena! Pozrite na to

(Zdroj: Instagram/ocr_realty)

NEW YORK – Video realitného makléra na Instagrame sa stalo virálnym, pretože umožnilo divákom pozrieť sa na najhoršie predispozície bytu, aké kedy videli. Čo však ľudí šokovalo viac ako stiesnený priestor, bola ohurujúca cena mesačného nájmu.

Malý, ale drahý byt sa stal virálnym pre svoje bizarné usporiadanie so sprchovacím kútom v kuchyni. Byt sa nachádza v manhattanskej štvrti Nolita v New Yorku a má nedokončenú sprchu, ktorá stojí hneď vedľa kuchynského priestoru. Nehovoriac o cene nájmu takmer 3 500 dolárov mesačne (3 229 eur). Video, ktoré na Instagrame uverejnil realitný maklér David Okocha, získalo viac ako 2,7 milióna zhliadnutí.

K žalostnému stavu bytu je potrebné dodať, že sprchový kút je len pár krokov od vchodových dverí vedľa nedokončenej steny, ktorá je z polovice tvorená špinavými dlaždicami. David vo videu prechádza neveľkým bytom a upozorňuje divákov, že v maličkej kúpeľni nie je žiadne zrkadlo, umývadlo a dokonca ani svetlo. V rozhovore pre denník New York Post povedal: „Toto je určite jeden z najzvláštnejších bytov, aké som kedy videl.“

Keď prvýkrát videl byt, domnieval sa, že prišiel na zlú adresu. Nemohol uveriť, že tento byt nie je v štádiu prerábania a že ho majiteľ skutočne ponúka na prenájom. Používatelia Instagramu potvrdili, že cenová ponuka za byt je skutočne šialená. „Za tú cenu potrebujú urobiť nejaké vážne zmeny. Nestojí to za to. Byt pôsobí depresívne,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Newyorský trh s prenájmom by mal byť predložený Najvyššiemu súdu za absolútnu absurditu,“ pridal sa druhý.

Viac o téme: New YorkBytPrenájom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu