Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pracovníčka čerpacej stanice rozzúrila ženu bizarným pravidlom: Tankovať vraj môže iba... Počuli ste už o tom?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRISBANE – Tankovanie je neodmysliteľnou súčasťou života každého motoristu. Ako sa ale ukázalo, ak tankuje spolujazdec, zatiaľ čo vy ako vodič sedíte v aute, môže to byť problém. S touto nepríjemnosťou sa stretla nemenovaná Austrálčanka, ktorá sa obrátila na Reddit pre odpovede.

Žena z austrálskeho Brisbanu v príspevku na Reddite vysvetlila, že sedela na sedadle vodiča a jej manžel vystúpil zo strany spolujazdca, aby za ňu natankoval do auta. Uviedla, že jej manžel zakaždým tankuje namiesto nej. Tentoraz ich však pokladníčka konfrontovala s novým pravidlom. Tvrdila, že pasažier nemôže tankovať, musí to byť vodič. Žena sa však domnievala, že toto pravidlo si pokladníčka iba vymyslela, aby ju zosmiešnila. Keď sa jej spýtala na dôvod tohto pravidla, pokladníčka vysvetlila, že tým chcú zabrániť incidentom, kedy zákazník natankuje do auta a ujde bez zaplatenia.

Pracovníčka čerpacej stanice rozzúrila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

„Čo to, sakra? Určite to nie je skutočné pravidlo. Predpokladám, že nás videla v mojej vymlátenej starej škatuli, ako sme sa snažili nájsť peniaze, takže si myslela, že predstavujeme riziko. Pravidlo ani nedáva zmysel, ak je dôvodom predchádzanie kradnutiu. Môžem skočiť späť na sedadlo vodiča a odísť oveľa rýchlejšie,“ uviedla žena v príspevku a dodala, že v tom čase mala na sebe oblečené pyžamo a pomerne strapatý účes. Napriek tomu sa kvôli incidentu cítila veľmi zle a spýtala sa ostatných používateľov Redditu, či sa s podobným pravidlom stretli aj oni.

Jeden z bývalých zamestnancov čerpacej stanice poznamenal, že ženin vzhľad mohol zmiasť pokladníčku a že skutočne predpokladala, že prišli kradnúť benzín. „Bohužiaľ, vyzerali ste riskantne. Nebolo správne vás diskriminovať,“ uviedol. Ďalší bývalý zamestnanec priznal, že jeho šéfovia neustále vymýšľali podobne hlúpe pravidlá. „Ak je to jeden z veľkých korporátnych reťazcov, v žiadnom prípade nejde o oficiálnu firemnú politiku. Znie to však ako niečo, čo by vymyslel nejaký nadriadený idiot a verbálne povedal svojim zamestnancom, aby to presadzovali? Absolútne,“ dodal.

Viac o téme: TankovanieČerpacia stanicaVodičPravidlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu