Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ľudia kupujú tajomné škatule z dark webu: Odkaz s tajomným kľúčom, ale aj plechovka plná... Fuj, choré!

(Zdroj: YouTube/HindiDarkestFacts)

USA – Samotný koncept dark webu stačí na to, aby ľudí vydesil, ale niektorí odvážlivci sa púšťajú ešte hlbšie a z platformy si objednávajú tajomné zásielky. Jeden z nich sa na TikToku podelil o svoje objavy. Niektoré z nich by vám nahnali husiu kožu.

Existujú zvedaví ľudia, ktorí sú ochotní vyskúšať zásielky z dark webu. Tvorca obsahu známy ako Red Mask, ktorý skrýva svoju identitu pod maskou, zdieľal množstvo strašidelných „rozbaľovacích“ videí po tom, čo sa v roku 2015 začal pohybovať na dark webe. V rozhovore pre portál Vice vysvetlil, že jeho prvé skúsenosti s dark webom boli prostredníctvom priateľa, ktorý si objednal nejaký tovar. Ten prišiel zabalený v ponožkách. „Prekvapilo ma, aké to bolo dostupné a jednoduché,“ povedal. Platformu začal viac skúmať počas lockdownu, po ktorom začal natáčať svoje videá z rozbalenia.

@maskred Here’s a few of the strange items that I have received when ordering from the dark web…😳📦 #fy #fyp #darkweb #deepweb #unboxing #mysterybox #prank #creepy #horror #scary #darkhumour ♬ original sound - Red Mask

Red Mask si objednal skutočne kadečo, od pokazeného PlayStationu a vedra KFC naplneného gumenými kurčatami až po odkaz s tajomným kľúčom a niečo, čo vyzeralo ako plechovka plná moču. „Najstrašidelnejšia vec, akú som kedy dostal, bol list od niekoho, kto tvrdil, že je mojou skutočnou matkou. Obsahoval podrobnosti o mne, ktoré by nevedel len tak hocikto,“ povedal Red Mask. Ten, kto list zaslal, sa s Red Maskom nechcel skontaktovať, no uviedol, že ho neustále sleduje. Red Mask zároveň prezradil, že list bol doručený na jeho skutočnú domácu adresu.

YouTuber známy ako HindiDarkestFacts sa tiež rozhodol objednať si vlastnú zásielku z dark webu. Vo svojich videách ukazuje, čo všetko v balíkoch našiel. Jeden z nich obsahoval fľašu červenej tekutiny s číslom 6 na dne, čiernu masku, puzdro na telefón a lesklý šperk zložený z viacerých drahokamov. Aj on sa stretáva so skeptikmi, ktorí neveria, že záhadná zásielka skutočne pochádza on niekoho z dark webu. „Som rád, že tomu neveríš, pretože čím menej si zvedavý, tým viac si v bezpečí,“ odkázal.

Viac o téme: ZásielkaOdkazDark web
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu