Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mužovo bizarné tetovanie vydesilo ľudí: Dokonalá optická ilúzia, keby ste to videli naživo, zľaknete sa!

(Zdroj: Instagram/mattpehrsontattoos)

UTAH – Optické ilúzie sú zábavným spôsobom, ako otestovať váš zrak. Jeden muž si takúto optickú ilúziu nechal natrvalo vytetovať na hlavu. Video na Instagrame zmiatlo množstvo ľudí, pretože finálny výsledok vyzerá skutočne šokujúco.

Tetovací umelec Matt Pehrson, ktorý pracuje v štúdiu Zion Tattoo Company v Utahu v USA, posunul svoje tetovacie schopnosti na úplne novú úroveň. Na hlave svojho priateľa Ryana vytvoril tetovanie v mimoriadne realistickým dizajne. Jeho súčasťou sú hrubé čierne linky, ktoré vytvárajú dojem obrovskej diery v Ryanovej hlave. Mattovi sa podarilo zmiasť tisíce svojich sledovateľov na Instagrame a jeho video vzbudilo na internete veľkú pozornosť.

Ako Matt informoval vo svojom videu, celé tetovanie dokončil pred pár rokmi. „Samozrejme, tetovanie vyzerá ‚dokonale‘ len pri určitom uhle pohľadu,“ upozornil Matt na optickú ilúziu. „Dostal som toľko správ, že z tohto tetovania bolo ľuďom zle. Na každej som sa zasmial,“ dodal. „Samozrejme, tetovanie vyzerá ‚dokonale‘ len pri určitom uhle pohľadu,“ upozornil Matt na optickú ilúziu.

Video síce na sociálnu sieť publikoval ešte v roku 2022, opäť sa však stalo virálnym. Jeden z používateľov sociálnej siete uviedol: „Doslova to vyzerá, že má dieru v zadnej časti hlavy, dobrá práca.“ Rýchlo sa k nemu pridali aj iní. „To vyzerá fantasticky!“ poznamenal druhý. „Toto je najšialenejšia optická ilúzia,“ uviedol tretí. „Nemám slov,“ dodal štvrtý.

Viac o téme: TetovanieOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu