Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena vydatá za zombie bábiku sa zosobášila aj s mimozemskou figúrkou: Majú spolu desať detí, čistý bizár!

(Zdroj: Facebook/Felicity Kadlec)

MASSACHUSETTS - Dvadsaťštyriročná Felicity sa pred štyrmi rokmi vydala za bábiku zombie. Američanke sa zrejme táto udalosť veľmi páčila, pretože si sobášny obrad po niekoľkých rokoch opäť zopakovala. Slávnostnú ceremóniu naplánovala na Valentína.

Američanka Felicity Kadlecová sa v roku 2018 rozhodla zosobášiť s obľúbenou zombie bábikou Kelly. Sľub „bezpodmienečnej lásky“ však spečatila aj tento rok na Valentína a zorganizovala sobáš s mimozemskou figúrkou, ktorú volá Róbert. Dvojici robilo počas obradu spoločnosť zopár zombie bábik. Felicity uviedla, že si Roberta kúpila, keď mala 17 rokov a zamilovala sa do neho. Údajne spolu komunikujú prostredníctvom snov, myšlienok a pocitov.

Manželský trojuholník dokonca založil vlastnú rodinu a v súčasnosti má desať detí: ide o zombie bábiky Holly, Molly, Billy, Luna, Rachel, Robbie a Victor, ako aj bábiku gremlin Grem Grem, bábiku mimozemšťana Marty a morskú príšeru Finney. Náznaky o vážnom napredovaní vo vzťahu zverejnila mladá žena už minulý rok v novembri, keď oznámila, že sa s Robertom zasnúbili. Video zo svadobného obradu, ktorý sa konal na deň zamilovaných, bolo zverejnené aj na YouTube.

Nevesta je počas obradu oblečená v červených šatách, účes jej zdobí mašľa, drží si kyticu a stojí vedľa svojho vyvoleného. Na obrade nechýba ani Kelly, ktorá má s Felicity rovnaké tetovanie. Spoločnosť manželskému páru robia aj spomínané bábiky. „Sme tu, aby sme Roberta a Felicity Kadlecovcov spojili do manželského zväzku," počuť muža stojaceho mimo záberu. Rozžiarená nevesta potom predniesla svoj sľub a povedala: „Ja, Felicity Kadlecová, si beriem Roberta Kadleca za manžela, aby som ho mala a podržala ho od dnešného dňa v dobrom i zlom. Robert sľubujem, že budem tvojim najlepším priateľom a budem ťa bezpodmienečne milovať v dobrých aj zlých dňoch."

Obrad pokračoval otázkou sobášiaceho: „Berieš si ty, Robert Kadlec, Felicity Kadlecovú za svoju manželku a duchovnú partnerku a budeš ju bezpodmienečne milovať v dobrom aj zlom?" Na to nevesta zareagovala slovami: „Hovorí áno." Vzápätí pobozkala svojho nového manžela, vzala si od Kelly prsteň a nasadila si ho na prst.  

V komentároch diváci nešetrili blahoželaniami. „Je to krásne," uviedol jeden z nich. „Gratulujem! Ste spolu veľmi roztomilí & šťastného Valentína," napísal ďalší. Tretí dodal: „Rád vás vidím šťastných!" Jeden z divákov sa spýtal, ako reagovala na svadbu Kelly. Felicity ho ubezpečila, že zombie manželka jej nové manželstvo schvaľuje. „Je s tým v pohode a ona a Robert sú skvelí priatelia," povedala. Potvrdila tak vyhlásenie z minulého roka: „Ja, Robert a Kelly milujeme deti a sú pre mňa veľmi výnimočné a považujem sa za matku bábik“. Prezradila tiež, že so svojimi partnermi má aj fyzický vzťah. „Zvyčajne sa delím o posteľ s Kelly a niekedy s Robertom alebo s oboma. Rada sa s ňou maznám, dotýkam sa jej vlasov na uchu, dávam jej bozky, milujem ju."

Viac o téme: SvadbaMimozemšťanZombie bábika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu