Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Susedky obvinili nepočujúcu ženu z hlučného sexu: Vraj sa u nej striedajú muži takmer z celej krajiny!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HALLE – Tridsaťsedemročná Sindy K. z Nemecka je od narodenia nepočujúca. Jej susedia, naopak, veľmi dobre počujú a práve kvôli tomu sa dostala pred súd. Susedom údajne vadí hlučný sex, a preto žiadajú jej vysťahovanie z bytu.

Dve susedky, jedna 37-ročná a druhá 73-ročná, viedli starostlivé záznamy o všetkých návštevách mužov u Sindy K. a sťažovali sa prenajímateľovi bytov na hlasné sexuálne zvuky vychádzajúce z jej bytu, informuje nemecký spravodajský portál Bild. Nájomníčke najskôr poslali upozornenie a potom správu o mimoriadnom ukončení nájomného z dôvodu trvalého rušenia pokoja. Nasledoval občianskoprávny spor medzi Sindy K. a prenajímateľom budovy Halleschen Wohnungsgesellschaft (HWG). „Zapísal som si aj poznávacie značky na autách mužov, pochádzajú z Celle, Düsseldorfu, Hamburgu, Harzu, Senftenbergu. Ale aj zo Saska-Anhaltska, Merseburgu a Naumburgu,“ uviedla jedna zo susediek na súde.

Sudca vyhovel žiadosti o vysťahovanie. Werner Budtke, hovorca okresného súdu, potvrdil: „Rozsudok bol vyhlásený 9. januára a doručený o tri dni neskôr. Od tohto dátumu začína plynúť štvortýždňová odvolacia lehota.“ V dvojizbovom byte na prízemí býva Sindy K. od roku 2015. Na otázky reportérov odpovedala pomocou textovej funkcie na svojom mobilnom telefóne. „Začalo to tým, že sa ľudia sťažovali na moju králikáreň na balkóne, tak som sa toho zbavila,“ uviedla a zároveň poznamenala, že susedia ju neustále sledujú – dokonca aj vtedy, keď ide nakupovať.

Tvrdí tiež, že návštevy mužov nie sú vždy intímneho charakteru. „Nemám sex s každým mužom, ktorý ma navštívi. Predávam veľa vecí na eBayi a cez inzeráty,“ vysvetlila. „Aj keď mám sex, kvôli svojmu postihnutiu nepočujem, aký je hlasný. Ale to nie je vec mojich susedov,“ dodala. 37-ročná susedka Jaqueline B., ktorá v dome býva niečo vyše roka, si stojí za svojimi vyjadreniami. „Všetko, čo som na súde povedala, je pravda,“ uviedla. Rozsudok zatiaľ nie je právoplatný. Sindy K. neplánuje opustiť svoj byt a proti rozhodnutiu súdu sa odvolá.

Viac o téme: SexNepočujúcaSúd Susedky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu