Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena zažila počas pôrodu absolútny šok: Jej partner si nos prekryl tričkom a... Odporné, čo jej povedal!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Pôrod nie je jednoduchá záležitosť a práve vtedy potrebujú ženy veľa podpory a povzbudenia. Keď sa však jeden partner vyjadril ohavne o svojej žene počas pôrodu, začala pochybovať o ich vzťahu.

Žena pre austrálsky portál Kidspot odhalila svoj príbeh o tom, ako rodila prirodzene a myslela si, že keď jej partner Todd zostane v miestnosti, bude ju podporovať, no opak bol pravdou. Opísala situáciu, kedy mu pôrodná asistentka povedala, že ak chce vidieť narodenie dieťaťa, musí zmeniť polohu a sadnúť si na koniec postele, čo aj urobil. Vtedy sa však všetko pokazilo. Budúca matka bola zmätená, keď videla, ako Todd urobil niekoľko krokov dozadu a pokračoval vo vyťahovaní trička, tak že mu zakrývalo nos.

Žena zažila počas pôrodu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Pri pohľade na jeho zmätený výraz mu položila otázku, či má nejaký problém, načo on odpovedal: „Jednoducho tam dole nechutne zapáchaš.“ Ešte viac ju však ale zmiatlo, keď jej povedal, že potrebuje ísť na čerstvý vzduch a odišiel z miestnosti, v dôsledku čoho zmeškal narodenie ich syna. Todd sa vrátil, až keď bol neporiadok uprataný. Novopečená mamička povedala, že sa cítila zahanbená a hoci vedela aj sama, že to nebolo príjemné, bola šokovaná z nevyzretosti svojho priateľa.

Povedala, že sa cítila nahnevane, no dúfala, že táto skúsenosť Todda neodradí. Keď sa však nato pozrela spätne, uvedomila si, že mu mala túto poznámku vytknúť už dávno „S odstupom času viem, že som ho mala pokarhať za tento nechutný komentár a že som nikdy nemala mať pocit, že pri pôrode dieťaťa potrebujem zostať vyrovnaná, voňavá a dobre vyzerajúca,“ uviedla žena a zároveň dodala, že o rok neskôr sa s Toddom rozišla. Podľa jej slov príčinou nebolo to, čo sa stalo v deň pôrodu, ale z iných, rovnako odporných dôvodov.

Viac o téme: PôrodMamičkaRozchodPár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu