Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Muž dostal pohľadnicu od ženy, s ktorou chodil v 60. rokoch: Brutálna reakcia manželky (71), takmer umrel!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

FLORIDA - Polícia v North Miami Beach na Floride sa zaoberá závažným prípadom ohrozenia staršieho muža. Vo vážnom nebezpečenstve sa ocitol po tom, ako dostal pohľadnicu od ženy, s ktorou chodil pred šesťdesiatimi rokmi. Pochopenie pre túto situáciu nemala jeho sedemdesiatjedenročná manželka.

Američanka Bertha Yalterová bola zatknutá po tom, ako polícia reagovala na tiesňové volanie z rezidencie, kde žije so svojim manželom vo štvrti Eastern Shore v North Miami Beach. Podľa policajnej správy našli muži zákona po príchode na miesto jej manžela v stave extrémnej krehkosti, s vážnymi podliatinami, otvorenými tržnými ranami a krvácajúcimi stopami po uhryznutí. Všetko poukazovalo na brutálny útok, ktorý údajne v návale zúrivosti spáchala jeho manželka, informuje miesta televízna stanica WPLG Local 10.

V žalobe sa uvádza, že k útoku došlo po príchode pohľadnice od manželovej bývalej lásky zo 60. rokov. Jej presný obsah zostáva nezverejnený. Yalterovú však táto korešpondencia značne rozrušila a údajne sa v hneve pokúsila manžela zadusiť vankúšom, čo bol aj dôvod jeho tiesňového volania. Policajti uviedli, že manželia sú zosobášení viac ako 50 rokov. Vyšetrovatelia preskúmali videozáznam z mobilného telefónu, ktorý poskytol dôkazy potvrdzujúce výpoveď obete o útoku. Okrem toho prokurátori uviedli, že manželka priznala, že počas hádky zabavila manželovi telefón.

V policajnej správe sa uvádza, že pri výsluchu priznala svoju vinu. Následne čelila viacerým obvineniam vrátane násilia páchanom na staršej osobe s priťažujúcimi okolnosťami, pokusu o vraždu druhého stupňa a ovplyvňovania svedka alebo obete. Závažnosť obvinení bola zdôraznená nariadením, podľa ktorého musí prerušiť so svojím manželom všetky kontakty. Jej advokát označil obvinenie z pokusu o vraždu za absurdné a žiada pre obžalovanú spravodlivý súdny proces. Medializovanie prípadu má poukázať na skutočnosť, že aj po desiatkach rokov strávených v manželských zväzkoch môže dôjsť k neočakávaným život ohrozujúcim situáciám.

Viac o téme: PohľadnicaHádkaŽenaNásilie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu