Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ľudia prezradili, podľa čoho odhadnete, že je niekto skvelý v posteli: O TOMTO ste určite nevedeli!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA - Každý si chce užiť v spálni nezabudnuteľné chvíle. Je však ťažké na prvý pohľad zistiť, kto tento dar má. Našťastie existujú spôsoby, ako sa vyhnúť sklamaniu. Sexuologička Emily Morseová sa na sociálnej spýtala ostatných, podľa čoho vedia, že ich objekt záujmu je dobrý v posteli.

Doktorka ľudskej sexuality Emily Morseová z USA často rozdáva svoje pikantné sexuálne tipy na sociálnych sieťach. V nedávnom príspevku na sociálnej sieti X sa spýtala: „Čo je prvým znakom toho, že je niekto pravdepodobne skvelý v posteli?" Otázka odvtedy získala viac ako 105 400 zobrazení a množstvo komentárov od fanúšikov, ktorí sa podelili o svoje názory.

V jednom z nich sa píše: „Pre mňa je napríklad spôsob, akým sa niekto bozkáva, vo všeobecnosti dobrým ukazovateľom." Ďalší dodal: „Dobre sa bozkáva a vie tancovať," zatiaľ čo tretí sa vyjadril: „Je im príjemné o tom otvorene a úprimne hovoriť.“ A štvrtý drzo poznamenal: „Intenzívny očný kontakt. Myslím tým naozaj intenzívny."

K názorom sa pridávali aj ostatní užívatelia sociálnej siete a niektorí pripisovali prvotné znaky na základe znamení, iní zas tvrdili, že neexistuje žiadny znak, podľa ktorého sa dá zistiť, či je niekto dobrý v posteli. 

Viac o téme: SexSexuologička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu