Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šesť SEX POLÔH, ktorými si môžete okoreniť Valentína: Jednotku si zamilujete, pozrite!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Sviatok svätého Valentína je známy ako deň lásky. Ak by ste si chceli pri tejto príležitosti okoreniť svoj milostný život, môžete sa inšpirovať tipmi klinického sexuológa, ktorý sa podelil o šesť pikantných sexuálnych polôh.

Britský denník Daily Star oslovil sexuológa Nessa Coopera, ktorý sa podelil o šesť sexuálnych polôh ideálnych na oslavu sviatku svätého Valentína. Nemusíte sa však báť, pekný večer si môžete užiť aj bez divokého sexu. Veľmi obľúbené sú najmä jednoduché polohy, ktoré pozostávajú z účinných pohybov. Vďaka Cooperovým tipom si tak užijete príjemný sex, ale aj blízkosť svojho partnera.

Šesť SEX POLÔH, ktorými
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Kovbojka

Táto pozícia umožňuje veľa bozkov a blízkosti, preto si ju obľúbia najmä fanúšikovia romantiky. V tejto polohe muž sedí na posteli či stoličke a druhý partner sa naňho obkročmo posadí.

Lotos

Zatiaľ čo jeden partner sedí so skríženými nohami na podlahe alebo posteli, druhý sedí na ňom s nohami omotanými okolo tela. Toto je ďalšia skvelá poloha na priblíženie sa k partnerovi. Lotosová poloha vám tiež umožňuje pozerať sa do očí svojho partnera, čo pomáha uvoľňovať ďalšie väzbové hormóny počas sexu.

Misionár

Misionár je ideálna poloha, ktorá ponúka maximálny telesný kontakt. Nielenže stimuluje uvoľňovanie väčšieho množstva hormónov, vďaka ktorým si budete s partnerom bližší, ale teplo tiel, ktoré sa o seba trú, tiež vedie k prebudeniu väčšieho zmyslu v dôsledku zvýšeného prietoku krvi.

Šesť SEX POLÔH, ktorými
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Lyžička

Lyžička je pozícia, pri ktorej jeden partner preniká zozadu, pričom obaja ležia na boku. Táto poloha vedie k uvoľneniu oxytocínu a umožňuje vám pritúliť sa k partnerovi.

Nepenetračný sex

Sex nie je len o penise vo vagíne! Vzájomná masturbácia a orálny sex môžu byť rovnako vzrušujúce, ak nie viac. Zamerajte sa na spoznávanie svojho partnera skúmaním jeho tela prstami alebo sexuálnymi hračkami.

Šesť SEX POLÔH, ktorými
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Sex v stoji

Sexuálne polohy v stoji môžu byť divokejšie a oveľa vášnivejšie. Ak máte v pláne zažiť dobrodružstvo so sexuálnou polohou v stoji, naplánujte si to dopredu a uistite sa, že máte voľnú stenu alebo miesto, o ktoré sa môžete oprieť, aby ste získali dodatočnú oporu.

Viac o téme: SexSexuálna polohaValentín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu