Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žena vyvolala búrlivú diskusiu: Akej farby sú podľa vás jej nechty? Ostanete zmätení

(Zdroj: TikTok/caitlinandleahh)

Myslíte si, že dokážete na prvý pohľad identifikovať farbu, ktorú vidíte na vlastné oči? Ak sa domnievate, že na tom nemôže byť nič zložité, pri pohľade na TikTok príspevok možno zmeníte názor. Užívatelia totiž zostali poriadne zmätení farebným odtieňom nechtov a snažia sa uhádnuť, či sú modré alebo zelené.

Užívatelia sa úplne rozchádzajú v názore na to, či sú nechty ženy menom Caitlin modré alebo zelené. Vďaka jej videu sa rozvírila búrlivá diskusia a ľudia sa naozaj nedokážu jednoznačne zhodnúť na jednej odpovedi. Ona sama bola presvedčená o tom, že jej nechty sú zelené, ale keď sa spýtala svojho partnera, povedal, že sú modré. 

@caitlinandleahh

Is this another blue and black or white and gold dress situation? 😅

♬ original sound - Caitlin and Leah

Podobná hádanka kolovala na internete v roku 2015, keď ľudia špekulovali o farbe dámskych šiat. "Je to ďalšia situácia ako tá s modrými a čiernymi šatami," uviedla Caitlin. V salóne si vraj vyžiadala farbu aruba. "Práve som si nechala urobiť nechty a vybrala som si farbu, ktorá je podľa mňa zelená, ale môj manžel si myslí, že moje nechty sú modré. Tak som si pomyslela, že sa spýtam členov rodiny," vysvetľuje. Napriek tomu ani tak nedospela k jednoznačnému záveru. "Nikto nevie, akú farbu majú tieto nechty. Sú modré alebo zelené?" Potom ich vo videu ukázala z rôznych uhlov, aby sa na ne mohli užívatelia dôkladne pozrieť. 

Viacerí uviedli, že vidia iný odtieň. "Je to blízko k tyrkysovej, čiže k zmesi zelenej a modrej," napísala jedna osoba. "Je to ako keby medzi nimi, ale ak mám byť úprimný a mal by som si vybrať jednu, povedal by som zelenú," napísal niekto ďalší. Iní sú zas ale presvedčení o tom, že nechty sú modré. 

Viac o téme: ManikúraNechtyHádankaHlavolam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu