Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Psa na VIDEU zbadá každý, ale nájdete na ňom mačku? Pri hľadaní sa poriadne zapotíte

(Zdroj: TikTok/equest.addict)

LONDÝN - Virálna výzva spôsobila, že aj ľudia s orlím zrakom zostali bezradní. Užívateľka TikToku zdieľala niekoľko videí, v ktorých vyzvala ostatných, aby v ňom našli mačku. V žiadnom prípade to však nie je jednoduché. Presvedčte sa o tom sami.

Evan Hellerová na TikToku zdieľa videá svojich domácich miláčikov. Minulý rok sa podelila o zábery, na ktorých vidno jej psa. Ako informovala užívateľov, v spálni sa niekde ukrýva aj jej mačka. Iba tí, ktorí majú vynikajúce pozorovacie schopnosti, ju dokážu spozorovať za 23 sekúnd alebo menej. Ste pripravení podrobiť sa skúške? Pes je neprehliadnuteľný, ale môže rušiť pozornosť pri hľadaní malej mačky, ktorá našla dokonalý úkryt.

@equest.addict

A little easier than the last FTC … try to find the cat😋

♬ Jeopardy Main Theme - Geek Music

Ľudia v komentároch ponúkli indície, ktoré vám pri hľadaní môžu pomôcť. "Vždy sú na vyšších miestach," napísal jeden z komentujúcich. "Akú mačku hľadám? Pretože ak je to ryšavý chlapec, vidím ho!" uviedol ďalší. Ak sa vám mačku nepodarilo nájsť, prezradíme vám, kde sa ukrýva. Pri posteli sa nachádza vysoká biela skriňa a na nej vidno ležať ryšavú mačku.

Viac o téme: MačkaHádankaHlavolamOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu