Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Prababička (93) je hviezdou sociálnych sietí: Neuveríte, na koľkých rande bola minulý rok

(Zdroj: Instagram/grandma_droniak)

SHELTON - Deväťdesiattriročná prababička sa stala hviezdou TikToku. Nedávno zverejnila video, v ktorom prezradila, že počas uplynulého roka bola až na piatich schôdzkach s mužmi. S jedným z nich dodnes tvorí pár.

Lillian Droniaková, známa ako Grandma Droniak, je 93-ročná influencerka s 12,6 miliónmi sledovateľov na TikToku. Koncom minulého roka zverejnila súhrn schôdzok, na ktoré si vyšla s mužskými spoločníkmi. Prababička zo Sheltonu v štáte Connecticut mala celkovo päť stretnutí. Prvých dvoch mužov stretla na bingu, tretieho na pohrebe, štvrtého v bare a piateho na Instagrame. "Stalo sa im toto: jeden nebol úprimný, druhý zomrel, dvoch som ignorovala a jeden sa stal mojím priateľom," uviedla v príspevku, ktorý získal 12,8 milióna zhliadnutí. "Možno sa čudujete, koľko som ich pobozkala. Všetkých som ich pobozkala," dodala.

@grandma_droniak

heres my 2023 dating wrapped. thanks for all the support this year

♬ original sound - grandma_droniak

Droniaková sa netají tým, že nemá problém urobiť prvý krok. "K dvom z nich som prišla a pozdravila ich. Potom som ich nechala, aby sa porozprávali," povedala pre New York Post. Iní zas oslovili ju, ako napríklad muž, ktorý jej s pomocou mladšieho príbuzného napísal správu na Instagrame. "Jeho vnuk mi napísal správu a dohodol stretnutie, pretože bývame blízko." 

Dôchodkyňa vraj dvoch mužov ignorovala, pretože boli hrubí a neboli džentlmeni. "Jeden mi nikdy nepodržal otvorené dvere a druhému trvalo niekoľko dní, kým odpovedal na moje správy." Ďalší medzitým umrel. Jeho odmlku vysvetlil až nekrológ, ktorý Lillian našla v novinách. Napokon sa jej však lásku podarilo nájsť a v súčasnosti už nemá potrebu spoznávať sa s ďalšími ľuďmi. 

Päťnásobná babka a trojnásobná prababička začala nakrúcať videá na YouTube so svojím vnukom Kevinom v roku 2012. Na TikToku však zožala oveľa väčšiu slávu. Jej minuloročný príspevok o príprave na rande, prvé za 25 rokov a prvé od smrti jej manžela v roku 2000, sa stal virálnym. "Toto je môj outfit. Ak sa mu to nebude páčiť, môže odísť. Jediné, čo chcem, je bezplatná večera. Nevezmem si ani peňaženku," uviedla v príspevku. Priznala, že sa teší z toho, že v roku 2023 mala rušnejší život v oblasti zoznamovania ako mnohí mladí ľudia.

Viac o téme: RandenieSeniorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu