Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Halle Berry zverejnila sexi FOTO z dovolenky: Ale čo ten nechutný detail pri nohách?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Halle Berry patrí medzi najkrajšie americké herečky, no na fotke, ktorú zverejnila pred pár týždňami na sociálnej sieti, ľudí okrem nej upútalo aj niečo iné. A veru to nie je príliš vábivý pohľad.

Päťdesiatsedemročná herečka zverejnila na Instagrame krátko pred Vianocami fotku, na ktorej pózuje v plavkách obklopená obrovskými skalami na neznámom mieste. Zjavne si potrebovala oddýchnuť od spaľujúcich slnečných lúčov a sadla si na chvíľu do tieňa. 

Ľudia si ale pri pohľade na záber okrem krásnej Halle všimli ešte ďalšiu vec - zďaleka už nie tak príťažlivú. Len kúsok od jej bosých nôh totiž vidno tri kopy exkrementov. "Som jediný, kto si všimol tie výkaly?" pýta sa jeden užívateľ. Ďalší vyjadril svoje pohoršenie nad tým, že Berryová zverejnila fotografiu s ho*nami. Viacerí podotkli, že ich autor záberu mohol pokojne pomocou photoshopu odstrániť a divia sa, prečo tak neurobil. 

Do diskusie sa neskôr zapojila aj samotná herečka, ktorá vysvetlila, že o výkaloch vedela. Keď sa jej jeden fanúšik spýtal, prečo napriek tomu fotku zverejnila, odpovedala: "A prečo nie. Veď o nič nejde." Zároveň dodala, že aj toto je súčasť prírody a že exkrementy tam zrejme zanechalo nejaké divoké zviera. 

Viac o téme: DovolenkaTrapasExkrementyHalle Berry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu