Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zovretie päste veľa prezrádza o vašej osobnosti: Ste prirodzený vodca alebo sebavedomý charizmatik?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN – Mnoho ľudí sa obracia na znamenia zverokruhu v snahe zistiť viac o svojej osobnosti. Ako sa ale ukázalo, to, aká ste osobnosť, sa dá odhaliť aj na základe jednoduché zovretia päste. Čo o vás napovedá toto gesto?

Naše telo niekedy robí veci, ktoré nechceme. Červenáme sa, keď sme v rozpakoch, keď klameme, naše hlasy sú veľmi vysoké a hráme sa s vlasmi, keď sa cítime trochu koketne. Pre väčšinu ľudí je zovretie rúk v päsť vyhradené len pre chvíle hnevu a frustrácie. Tento jednoduchý pohyb však môže poskytnúť fascinujúci pohľad do vašej osobnosti. Všetko záleží na umiestnení palca, keď zovriete päsť – či už okolo palca oviniete zvyšné prsty alebo palec vystrčíte smerom von.

Zovretie päste veľa prezrádza
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Palec smerom dnu

Podľa JagranJosh prirodzení vodcovia ovijú palec zvyšnými prstami. Ľudia, ktorí to robia, sú často veľmi sebavedomí, sú majákom stability, aj keď v nich pretrvávajú pochybnosti a majú laserovo presné zameranie. „Intelektuálna zdatnosť je nepopierateľná a vaše vysoké IQ je zrejmé z vašej bystrej mysle a bystrých pozorovaní,“ uvádza webstránka. Medzi ďalšie kvality patrí smäd po poznaní a skúmaní a schopnosť byť zručným poslucháčom. Títo ľudia pristupujú k výzvam s pokojom a múdrosťou. Pred prijatím informovaného rozhodnutia vždy zvažujú všetky strany.

Palec smerom von

Avšak ľudia, ktorí nechajú palec položený na vonkajšej strane prstov, sú majstrami sebavyjadrenia. „Nebojíte sa prijať svoju individualitu. Vyžaruje z vás sebavedomie, nie arogancia, ale skutočná viera vo svoju hodnotu,“ uvádza webstránka. Priamo hovoríte, čo máte na mysli. Držanie palca mimo päste je tiež spojené s vysokou sebaúctou a vyžarovaním sebadôvery. Čo sa týka spoločenských stretnutí, o týchto ľuďoch sa hovorí, že sú energickí a majú charizmu, ktorá sa vždy prejaví. Radi si však užívajú aj vlastnú spoločnosť a majú svoje limity.

Viac o téme: Test OsobnosťPäsť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu