Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Expertka na čítanie z tváre: Všímajte si v OČIACH tieto tri znaky! Odhalia, aká ste osobnosť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ATLANTA - Reč tela môže o človeku veľa prezradiť. Napríklad prekrížené ruky môžu signalizovať obranu, vzpriamené postavenie zase často preukazuje sebadôveru. Ak sa však chcete o ľuďoch dozvedieť naozaj zaujímavé a niekedy navonok skryté veci, mali by ste venovať pozornosť ich očiam.

Hypnoterapeutka, odborníčka na reč tela a čítanie z tváre Kate Kaliová tvrdí, že pomocou očí môžete o človeku veľa zistiť. "Pri čínskom čítaní tváre sú oči spojené so srdcom, a tak sa vyjadrujú," uviedla. Vo videu na TikToku prezradila tri spôsoby, ako oči odhaľujú vašu osobnosť a ako vám to môže pomôcť lepšie porozumieť ľuďom okolo vás.

Jedno oko je otvorenejšie ako druhé

Kaliová tvrdí, že v čínskom čítaní tváre je tvár rozdelená na dve časti. "Pravá strana tváre ukazuje, ako sa niekto vyjadruje v rámci svojej kariéry a verejného vystupovania, kým je, keď nie je sám sebou. Ľavá strana tváre zas ukazuje, kým osoba skutočne je, alebo možno kým niekto je, keď sa otvorí." 

Ak je pravé oko človeka otvorenejšie, je preňho pravdepodobne pohodlnejšie ukázať svoje pravé ja v práci či na verejnosti. Títo ľudia však majú tendenciu byť ostražitejší, keď ich spoznáte na intímnej úrovni. Funguje to ale aj opačne. "Často sa stretávam s ľuďmi, ktorí majú privretejšie pravé oko, čo znamená, že môžu byť hanbliví. Ale keď ich spoznáte, môžu sa celkom ľahko otvoriť." 

Expertka na čítanie z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Vnútorný kútik je špicatý alebo okrúhly

Vnútorný kútik oka sa nachádza v blízkosti nosa, kde sa stretávajú horné a dolné viečka. Symbolizuje to, aký ostrý alebo milý tón daná osoba používa. Ak má napríklad niekto vnútorný kútik oka ostrejší na pravom oku, znamená to, že v kariérnej oblasti a na verejnosti je pravdepodobne priamejší a ostrejší. Ak je vnútorný kútik oblejší, daný človek preferuje oveľa jemnejšie vzťahy.

Očné okolie je odfarbené

Tmavé kruhy pod očami sú nechceným spoločníkom asi každého z nás. Ako sa ale ukázalo, mohli by signalizovať viac ako len noc zlého spánku. Ak si všimnete, že oblasť pod očami je zafarbená, ťažká alebo vyzerá ako vrecúško, môže to signalizovať ochorenie nadobličiek, stresovú reakciu alebo zadržané slzy, čo znamená, že obličky doslova zadržiavajú vodu.

Expertka na čítanie z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Dôležité sú aj iné črty tváre

V samostatnom videu Kaliová odhalila črty tváre, na ktoré sa pozerá, keď číta niečiu tvár. Prvou črtou sú vrásky. Každá línia v každej vráske koreluje buď s nedokončenou lekciou z minulosti, alebo možno s potlačenou negatívnou emóciou, ktorú si osoba neuvedomuje. Odborníčka sa následne pozrie na kostné črty tváre, ako sú brada, čeľustná kosť a obočie. To predstavuje vôľu, pohon a telesnosť človeka.

Viac o téme: OčiTvárZrakReč tela
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu