Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Matka pobúrila darčekom, ktorý dostal jej syn na 18. narodeniny: Trapas, normálne si musel zakryť tvár!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MONTERREY - Mamička, ktorá zverejnila video z oslavy osemnástych narodenín svojho syna, vyvolala búrlivé reakcie užívateľov sociálnej siete a rozdelila ich do dvoch táborov. Kým niektorí si myslia, že darček, ktorým obdarila svoje dieťa, je absolútne poburujúci, iní hodnotia jej výber ako veľmi dobrý.

Osemnáste narodeniny sú vstupnou bránou do sveta dospelých. Na ich oslavu zrejme nikdy nezabudne tínedžer, ktorému mama najala erotickú tanečnicu, informuje Daily Star. Na videu z večierka v mexickom štáte Nuevo León vidieť, ako nesie svojmu synovi tortu. Po tom, ako sfúkne sviečku, ho požiada, aby zatvoril oči a v tmavej miestnosti začne hrať hudba. 

Vtom medzi prítomných vstúpi stroho oblečená tanečnica. Keď chlapec otvorí oči, zakryje si tvár a je na ňom vidieť, že  je z celej situácie v rozpakoch. Matka však srší spokojnosťou a veľmi sa teší, keď si tanečnica sadne oslávencovi na kolená. 

Matka pobúrila darčekom, ktorý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Príspevok sa šíril na Instagrame závratnou rýchlosťou a získal viac ako 23 miliónov pozretí. Ľudia však nevedia, čo si o tom majú myslieť. Kým jedni si myslia, že ide o najlepšiu mamu, ďalší sú presvedčení o tom, že darček bol poriadne trápny. "Viem, že už nikdy nebude od svojej mamy nič žiadať," podotkol jeden komentujúci. Iný žartoval, že chlapec si určite želal na narodeniny len PS5, Xbox alebo počítač, no mama ho šokovala takýmto darčekom. 

Viac o téme: OslavaStriptízDospelosťNarodeninový darček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu