Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dievčina (26) chcela prekvapiť priateľa narodeninovou oslavou: Zostali jej oči pre plač, toto urobili hostia!

(Zdroj: Instagram/daniellevizcarra22)

NEW YORK - Mladej žene, ktorá zorganizovala veľkolepú párty pri príležitosti tridsiatych narodenín svojho priateľa, zostali oči pre plač. Zistila totiž, že nikto z jeho dvadsiatich kamarátov sa nebude môcť zúčastniť. Ľudia na sociálnej sieti jej ponúkli niekoľko rád, ako túto nepríjemnú záležitosť vyriešiť.

Dvadsaťšesťročná Danielle z USA chcela zorganizovať dokonalú narodeninovú oslavu pre svojho priateľa. Všetkých dvadsať hostí však účasť na oslave odmietlo. "Už nikdy nebudem pre nikoho plánovať narodeninovú oslavu," povedala v aute, keď si utierala slzy, ktoré sa jej kotúľali po tvári. 

@daniellevizcarra22

srry I just need to vent and he doesnt have tiktok so you guys are my shoulder right now lol

♬ original sound - dan

Mladíkovi rodičia jej údajne pomohli s prípravou a pomohli aj s financiami. "Ale nikto z jeho priateľov nepríde. Je to srdcervúce. Je to sklamanie a jednoducho nemám to srdce mu to povedať. Chcela som, aby to bolo výnimočné, ale mám pocit, že je to moja chyba. Mám pocit, že som ho sklamala," oznámila Danielle. 

Mnohí užívatelia sa dievčinu snažili podporiť. "Zvyčajne pozvanie odmietne jeden až dvaja hostia, ale všetkých dvadsať?! To je šialené," uviedol jeden z nich. "Ste taká dobrá priateľka, ale ešte lepší človek. Nie ste zodpovedná za rozhodnutia iných ľudí," napísala ďalšia osoba. 

Viacerí si myslia, že Daniellin priateľ nebude sklamaný z nej, ale z jeho vlastných kamarátov. Mnohí navrhli, aby zmenila svoje plány bez toho, aby oznámila smutnú správu svojmu priateľovi. "Ak to ešte nevie, určite by som zrušila nehnuteľnosť a len s vami dvoma niečo naplánovala," poradila jedna žena. 

Viac o téme: Narodeniny Oslava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu