Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO z roku 1912 vyrazila ľuďom dych: Pozrite na učiteľku! Veď vyzerá ako známa hviezda súčasnosti

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/lanuvovidakarina)

KALIFORNIA - Na internete je mnoho záberov ľudí z minulých storočí, ktorí sa nápadne podobajú na osobnosti dneška. Príkladom je fotografia z roku 1912, ktorá zachytáva žiakov spolu s učiteľkou. Ako si všimla jedna užívateľka, učiteľka sa veľmi podobá na Kourtney Kardashian zo známeho rodinného klanu.

Kalifornskú realitnú maklérku a speváčku Karinu Nuvovú na fotografii starej vyše sto rokov zaujala pedagogička, ktorá pózuje spolu so svojimi žiakmi. Bola oblečená v eduardovskom štýle s volánovou blúzkou, vysokým golierom a plnou sukňou. Nuvovú si fotografiu všimla náhodou, keď si kupovala obed v supermarkete. Učiteľka sa podľa nej podobá na americkú mediálnu osobnosť Kourtney Kardashian. 

"Bola Kourtney Kardashian nažive v roku 1912?" pýta sa vo svojom príspevku, ktorý zdieľala aj na Instagrame, kde vysvetlila: "Včera som išla do obchodu s potravinami, aby som si kúpila polievku, pretože som bola tri dni chorá a zbadala som fotku triedy z roku 1912. Učiteľka vyzerala ako Kourtney Kardashian. Zdalo sa mi to vtipné," uviedla.

Mnohí v komentároch vyjadrili súhlas s Karininým názorom. "Moja čeľusť spadla priamo na podlahu," napísal jeden užívateľ pri pohľade na starý záber. Podľa jednej z komentujúcich zas fotka dokazuje, že Kardashianovci sú v skutočnosti upíri.

Kourtney Kardashian s manželom Travisom Barkerom
Zobraziť galériu (2)
Kourtney Kardashian s manželom Travisom Barkerom  (Zdroj: SITA)

Iní ľudia tiež naznačili, že jedno z detí na fotografii sa podobá na Kardashianovej jedenásťročnú dcéru Penelope. "Ona a Penelope z minulého života," uvádza sa v komentári. 

Viac o téme: Kourtney KardashianDvojníčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu