Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dievčina bola do dovŕšenia devätnástky sedemkrát tehotná: Päťkrát potratila! Kruté komentáre ľudí

(Zdroj: Instagram/angie_faithh)

LONDÝN - Žena, ktorá bola do dovŕšenia devätnástich rokov sedemkrát tehotná, prehovorila o krutých komentároch od ľudí. Tí ju odsudzujú za to, že sa stala mamou v takom mladom veku. Mamička však vždy túžila po veľkej rodine a neľutuje, že si ju založila ešte ako tínedžerka.

Angie Faithová prvýkrát otehotnela ako pätnásťročná. Otcom dieťaťa je dnes už jej manžel Jordon. Užívala vtedy antikoncepciu, preto ju veľmi prekvapilo, že test vyšiel pozitívne. Dvojica má spolu tri deti a aktuálne čakajú štvrté, informuje Mirror. Dvojica sa zoznámila na párty a krátko po Angieiných 16. narodeninách sa vzali. Keď mala sedemnásť, privítali druhého syna Hudsona.

Je tragické, že dievčina utrpela päť samovoľných potratov. Teraz má 21 rokov a tvrdí, že má ten najlepší život, hoci kvôli faktu, že si rodinu založila ako veľmi mladá, prišla o viacerých priateľov. "Bola som ešte veľmi mladá a chodila som do školy. Keď som zistila, že som tehotná, prišla som o všetkých kamarátov, ku ktorým som mala blízko, pretože sme už nemali rovnaké životy," vysvetlila.

Angie tiež prezradila, že ľudia na internete ju stále odsudzujú a píšu jej nenávistné komentáre, pričom ju mnohí označujú za trápnu a úbohú. "Hovoria, že som úbohá a že to nie je niečo, čím by sme sa mohli chváliť. Každý chce, aby sme zlyhali," povedala. 

Viac o téme: MatkaDieťaTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu