Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Chlap si pozrel VIDEO z domácej kamery a vydesil sa na smrť: Pozrite, čo zachytila!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Reddit/ParanormalEncounters)

LONDÝN - Neznámy muž sa posťažoval na internete, že jeho rodinu sleduje neznáma entita, ktorá vyzerá ako tieň. Nie všetci sú ale presvedčení o tom, že ide o ducha. Skôr ide podľa niektorých o dôsledok technického nedostatku kamery.

Muž v príspevku zverejnenom na Reddite prezradil, že v jeho dome sa objavuje podivný prízrak. Zatiaľ čo všetci spali, senzor pohybu zaznamenal prítomnosť neznámej entity. Na videu vidno, ako sa plíži dolu po schodoch a potom mizne za stenou. "Náš pohybový senzor uplynulú noc zachytil nejakú postavu, tieň alebo čokoľvek to je, ako schádza po schodoch. Ja a ostatní členovia rodiny sme mali vtedy čudný pocit, akoby nás niekto sledoval," napísal vydesený chlapík. 

Chlap si pozrel VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reddit/ParanormalEncounters)

Kým jedni si myslia, že v dome straší, iní tvrdia, že autor príspevku zábery zeditoval alebo že v kamere bola jednoducho nejaká chyba. "Neviem v tejto veci nijako pomôcť, ale toto video je naozaj strašidené," podotkol jeden užívateľ. "Niekto očividne schádza dolu schodmi, ale kamera ho nezachytila úplne v dôsledku nedostatku svetla. To je všetko, žiadny duch," uviedla ďalšia osoba. Niekto iný zdieľa mužove obavy a vyzval ho, aby dom opustil a už nikdy sa doň nevrátil. 

Viac o téme: DuchParanomálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu