Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dievčina zostala po rande v šoku: Mladík ju odprevadil k domu, ale potom... naozaj spravil toto?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Keď idete na rande s človekom, s ktorým sa dobre bavíte a ste spolu kompatibilní, pravdepodobne nad ničím iným nepremýšľate. Je prirodzené, že v takomto rozpoložení si nevšimnete varovné signály. Svoje o tom vie žena, ktorú rozrušilo mužovo správanie pri lúčení.

Randenie je niekedy poriadne ťažké. Nájsť toho pravého môže trvať celé mesiace či dokonca roky. Okrem vzájomných sympatií je dôležité dávať pozor aj na varovné signály, ktoré môžu naznačiť, že partner nie je úplne taký, ako o sebe tvrdí. Žena menom Jade sa obrátila na TikTok, aby sa podelila o svoju skúsenosť. Po skončení schôdzky ju muž odprevadil k domu, no nie ďalej. Zo záznamu je zjavné, že nepočkal, kým Jade bezpečne vstúpi do domu a ešte predtým len tak zmizol.

Videopríspevok sa stal virálnym, pričom mnohí užívatelia sa zhodli na tom, že mladík urobil chybu. Na záberoch vidno, ako Jade kráča k predným dverám a na videu povedala: "A on nečakal, kým sa dostanem do domu? Červená vlajka číslo dva, budem ho ghostovať." Nešpecifikuje však, aký bol prvý varovný signál.

"Randenie-nerandenie, vždy by ste mali počkať, kým budú v dome. Normálne s nimi chodím, len aby som si bol istý, že sú v poriadku," napísal jeden chlapík. Ďalšia komentujúca uviedla: "Jasné, že by mali! Ak ma manžel vysadí u nás, u mojej priateľky alebo u jeho rodičov, vždy počká, aby sa uistil, že som v poriadku." 

Viac o téme: RandeSchôdzka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu