Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Andrea pravidelne cvičí na cintoríne: Toto ju vyhnalo z posilňovne! Teraz trénuje s duchmi

(Zdroj: Instagram/andrea__sunshinee)

LONDÝN - Brazílska modelka dúfa, že inšpiruje ostatných, aby tiež začali cvičiť na vskutku netradičnom mieste - cintoríne. Tvrdí, že práve tam sa môže spojiť s prírodou a nachádza tam nezvyčajný pokoj. Dôvodom, prečo sa rozhodla pre takéto morbídne miesto, je, že tam ju nikto neobťažuje.

Andrea Sunshineová (53), ktorá už roky žije v Londýne, predviedla svoj najnovší tréning na cintoríne. Miluje posilňovanie a podľa nej nezáleží na tom, kde sa venuje cvičeniu. Teraz dúfa, že aj ostatných inšpiruje k tomu, aby si zacvičili v nezvyčajnom prostredí.

Ľudia v posilňovni už totiž modelku začali unavovať. "Mŕtvi ľudia ma neobťažujú. Bola som unavená z toho, že ma v posilňovni šikanujú len za to, že som pekná a mám svalnaté telo. Teraz chodím na cintorín a cvičím s duchmi," prezradila. Nedávno sa podelila o fotografie zo svojich cintorínskych tréningov s ostatnými, ktorí sa k nej pridali. 

Sunshineová verí, že cintorín je miestom pokoja a mieru, ktoré môže byť ideálne na fyzickú aktivitu. "Tréning na cintoríne mi dáva pocit pokoja, aký nikde inde nenájdem. Je to miesto, kde sa môžeme znovu spojiť s prírodou, uctiť si tých, ktorí odišli a tiež sa starať o svoje zdravie," vysvetlila. Je vraj nadšená, keď vidí, ako sa k nej na tejto cese pridávajú ďalší ľudía a prekonávajú predsudky. "Cintorín je oveľa viac než len miesto posledného odpočinku," dodala. 

Viac o téme: CintorínTréningPosilňovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu