Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Blondínka šokuje: Ženy by sa nemali vyspať s mužom, dokým na nich neminie toľkoto peňazí

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Pravidlá nadväzovania známostí a randenia podliehajú v súčasnosti mnohým trendom. Kým niektorí odporúčajú dodržiavať pri týchto činnostiach celé množstvo pravidiel, iní sa spoliehajú na spontánnosť. Svoju radu zverejnila aj autorka komentárov Jana Hockingová z Austrálie. Mužov však zrejme nepotešila.

Denne zaplavujú internet názory na nadväzovanie známostí a intímne zbližovanie. O ten svoj sa s čitateľmi portálu News.com.au podelila aj expertka na randenie Jana Hockingová. Otvorene vyhlásila, že žena by nemala spať s mužom, kým na ňu neminie aspoň 2000 austrálskych dolárov (cca 1200 eur). 

Blondínka šokuje: Ženy by
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Prvým dôvodom, prečo je toto nové pravidlo pre mňa čoraz obľúbenejšie, je skutočnosť, že ak je chlap ochotný chodiť na rande, aby použil takúto sumu z vlastného vrecka, potom je tu reálna šanca, že do teba investuje správne," uviedla blondínka s tým, že ak libido chlapovi vydrží tak dlho a je ochotný opakovane sa stretávať bez sexu, tak potom ide zrejme o skutočného vytrvalca. Jana pokračovala v zdieľaní druhého dôvodu a napísala: "Myslím si, že najdôležitejšie je, že trávenie času spolu bez toho, aby sme sa nechali rozptyľovať nahotou, nám môže pomôcť dostať všetky neduhy z cesty ľahko a zavčasu." 

Tento trend začal byť braný o niečo vážnejšie po tom, ako podcaster Joe Rogan navrhol, aby niektorí muži  skúsili tzv. post nut syndrome (PNS), ktorý  sa spája s pocitom smútku a nepokoja po orgazme pri pohlavnom styku a často vedie k tomu, že mnohé ženy sa po sexe viac neozvú. "Uvedomuješ si, že si urobil chybu, najmä ak ťa tá žena naozaj miluje a ty ju ale nemiluješ a hovoríš si 'och, urobil som chybu'," uviedol Rogan s tým, že väčšina mužov sa potom cíti mizerne. 

Viac o téme: SexRande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu