Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muži sú hotoví z pikantného kostýmu krások: Prosíkajú, aby ich prišli strašiť na Halloween

(Zdroj: Instagram/zararose.xoxo)

LONDÝN - Dve modelky Zara Roseová a Elena Xoinaová pritiahli obrovský záujem fanúšikov. A nepotrebovali na to ani extra veľký nápad. Stačilo, keď sa poprechádzali v záhrade zahalené v posteľnej bielizni, ktorá strategicky odhaľovala intímne časti ich tiel. Pre mnohé ženy sa dokonca stal ich nápad inšpiráciou na halloweensky kostým.

Fanúšikovia týchto mladých žien prosíkajú, aby ich prišli strašiť na Halloween v kostýmoch, ktoré predviedli na sociálnej sieti. V príspevku, ktorý získal viac ako milión lajkov, sa dvojica predviedla zahalená v posteľnej bielizni, do ktorej boli vyrezané dve diery práve v oblasti pŕs. Bradavky mali prekryté pomyselnými očami s dlhými mihalnicami. "Páčia sa vám moje oči?" pýta sa Zara vo videu. 

Na mnohých užívateľov urobil takýto kostým veľký dojem. "Naozaj dúfam, že ma títo duchovia prídu strašiť," podotkol jeden chlapík. "Najlepší halloweenský kostým, aký som kedy videl," pridal sa ďalší. 

Iní však upozornili na nebezpečenstvo, ktoré ženám v súvislosti s takýmito kostýmami hrozí. "Nebuďte prekvapené, keď vás budú sexualizovať, ak takto vyjdete na verejnosť," píše sa v jednom komentári. Kostým sa však páčil aj mnohým ženám, ktoré vraj našli inšpiráciu na tohtoročný Halloween. 

Viac o téme: Prsia HalloweenKostým
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu