Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Chlap si najal nahú upratovačku, aby sa utešil po rozvode: To, čo urobil, keď prišla... chlapi nepochopia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Každý má vlastné spôsoby, ako sa vyrovnať so zlomeným srdcom. Niekto hľadá útechu v priateľoch, ďalší sa utápajú v alkohole a nekonečných večierkoch, iní konzumujú bezbožné množstvá čokolády. Tento muž po rozchode s manželkou našiel úplne inú formu potešenia.

Nemenovaný muž v príspevku, ktorý zverejnil na sociálnej sieti X, prezradil, ako sa vyrovnával s rozvodom. Najal si striptérku, aby ho doma zabavila, ale nakoniec to nebolo také dobré, ako si predstavoval. "Keď som sa rozišiel s manželkou, najal som si nahú upratovačku, aby som potešil sám seba. Ale pripadalo mi trápne sedieť vo svojom dome, zatiaľ čo mladá nahá žena upratuje, a tak som začal chodiť von, keď som vedel, že príde," začal svoje rozprávanie. V skratke to znamenalo, že vždy, keď nahá žena upratovala jeho dom, on sedel v zaparkovanom aute a ukrýval sa.

Jeho príspevok získal množstvo reakcií. Kým niektorí sa na tom zasmiali, iní to tak humorne nevideli. "Ak je tvoja predstava o potešení niekto, kto upratuje nahý, chápem, prečo ťa tvoja žena opustila," uviedol jeden z komentujúcich. "Možno keby si mal trochu viac rešpektu k ženám, stále by si mal manželku," pridal sa druhý.

Ostatní chceli vedieť, ako muž našiel takúto jedinečnú čistiacu službu. Jeden užívateľ rýchlo napísal, že stačí pogúgliť. Niektorí ale špekulovali, že autor príspevku je v skutočnosti majiteľom netradičnej upratovacej služby a týmto spôsobom si zabezpečil neplatenú reklamu.

Viac o téme: ManželstvoRozvod Upratovačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu