Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spravte si najjednoduchší psychologický test: Stačí, keď odpoviete na tieto štyri otázky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Jednoduchý psychologický test s iba štyrmi otázkami o vašich preferenciách vám môže pomôcť zistiť viac o vašej osobnosti. Desiatky užívateľov vyjadrili prekvapenie z toho, ako sa dajú výsledky testu aplikovať do svojho bežného života. Skúste to tiež.

Rýchly psychologický test hodnotí vašu osobnosť tak, že sa pozrie na veci, ktoré sa vám páčia a na dôvody, prečo sa vám páčia. Na TikToku ho zdieľal ešte vlani v máji Jamie Laing. Tisíce užívateľov si ho urobili a podelili sa o svoje prekvapivé zistenia. V teste musíte odpovedať na štyri otázky. Začína sa tým, že sa vás opýta, aké je vaše obľúbené zviera a prečo, pričom Jamie uvádza príklad psa, pretože je prítulný aj verný. Vaša odpoveď na prvú otázku ukáže, ako opisujete samého seba a ako o sebe premýšľate.

@jamielaing Personality test in 4 simple questions #jamielaing #foryou ♬ original sound - jamie

Ďalej sa autor videa pýta na obľúbené jedlo a dôvod. To vraj ukazuje, ako opisujete svojho partnera. V tretej otázke je vašou úlohou odpovedať, aká je vaša obľúbená farba a prečo. To má signalizovať, ako vás opisujú druhí ľudia. A napokon odpoviete na otázku, aká je vaša obľúbená forma vody, napríklad v podobe oceána, bazéna, jazera či vodopádu. Vaša odpoveď na poslednú otázku opisuje váš sexuálny život.

Osobnostné testy nie sú úplne presné, ale môžu poskytnúť poznatky, ktoré vám umožnia lepšie porozumieť sebe a ostatným okolo vás. Tieto typy testov majú tendenciu používať jednoduché otázky na meranie špecifických osobnostných vlastností a ľudského správania. Niektoré osobnostné testy sa dokonca používajú pri prijímaní do zamestnania. Existuje však len málo dôkazov, ktoré by naznačovali, že nám pomáhajú lepšie si uvedomiť seba samého a niektorí dokonca tvrdia, že nás nepribližujú k pochopeniu seba samých alebo iných.

Viac o téme: Test Test osobnostiPsychologický test
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu