Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Robotníkov vydesil pohľad na hromadu kameňov: Pozrite, čo sa za nimi skrýva!

(Zdroj: X/CreepyOrg)

INDIA - Aj keď na Zemi existujú tisíce druhov zvierat, mnohé z nich, najmä tie žijúce v oceáne, ešte nebolo prebádaných. A dokonca aj na súši nás príroda neustále prekvapuje. Internetom najnovšie koluje mrazivé video, ktoré zachytáva záhadné stvorenie ukryté za kameňom.

Vo videu, ktoré bolo zverejnené na profile CreepyOrg na sociálnej sieti X, je možné vidieť tajomné stvorenie, ktoré sa skrýva pod kameňom. Keď sa muž priblížil, neznámy tvor sa pozrel cez malý priestor medzi kameňmi a potom náhle zmizol. "Čo to, do pekla, bolo?" píše sa v komentári k videu, ktoré v krátkom čase nazbieralo ohromujúcich 5,3 milióna zhliadnutí.

Užívatelia zaplavili sekciu komentárov rôznymi otázkami a prirovnaniami. Iní však boli racionálnejší a myslia si, že ide o medveďa. "Je to medveď. Stavební robotníci sa počas hibernácie prekopali do boku jeho jaskyne a zobudili bubáka," uviedol jeden komentujúci. Viacerí ľudia sa ale domnievajú, že za hromadou kameňov sa niekto ukrýval. "Niekto alebo NIEČO sa tam skrýva! A vyzerá poriadne strašidelne," píše sa v jednom príspevku. 

Viac o téme: KameňZvieraZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu