Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ľudí na pláži znechutil dovolenkár: Keď zbadali, čo má nakreslené na chrbte... OHAVNÉ!

(Zdroj: TikTok/jay.lazarus86)

PERTH - Mužovi prišlo zle od žalúdka, keď zbadal, ako okolo neho prechádza dovolenkár so symbolom svastiky na chrbte. Symbol bol urobený pomocou opaľovacieho krému. Údajne malo ísť o vtip, ktorý však pobúril mnohých návštevníkov pláže.

Muž nahneval návštevníkov pláže po tom, čo sa bezstarostne prechádzal s hákovým krížom natretým na chrbte. Dovolenkár Jay Lazarus zachytil tento otrasný moment v sobotu 14. októbra v prístave Hillarys Boat Harbour na severe austrálskeho Perthu. Video zdieľal na TikToku, kde mnoho ľudí muža so svastikou označilo za nechutného človeka.

@jay.lazarus86 In Hillarys Boat Harbour today with hundreds kids around… this, disgusting human walking around! @WA Police Force @WA Police @Nine NEWS #perth #perthnow #standwithus #australia #fyp #australian #israel #disgusting ♬ original sound - Jay Lazarus

Lazarus pre Daily Mail povedal, že mu prišlo zle od žalúdka, pretože v okolí sa nachádzali aj deti vrátane jeho krstného syna. "Mladý chalan prešiel okolo mňa a ja som si povedal, počkať, čo to je? Schmatol som svojho krstného syna, zdvihol ho a odišiel." 

Podľa jeho slov nechcel byť v blízkosti človeka, ktorý by sa potenciálne mohol dopustiť zločinu z nenávisti. Chlapík údajne nevedel o tom, že má na chrbte nacistický symbol. Namaľoval ho tam zo žartu jeho kamarát. Jay však dodal, že v každom prípade je to chorý a mimoriadne nevhodný vtip.

Viac o téme: PlážHákový krížSvastikaAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu