Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Afričan je stále panic, už 55 rokov sa skrýva pred ženami: Dôvod vás šokuje

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/AfrimaxEnglish)

RWANDA - Muž menom Calixte Nzamwita má panický strach zo žien. Vo veku 71 rokov je stále panic. V súčasnosti žije v dome, ktorý obohnal pätnásťmetrovým plotom, aby k nemu neprenikla žiadna žena. Pravdepodobne stavom zvaným gynofóbiou.

Calixte sa zo strachu z opačného pohlavia zabarikádoval vo svojom dome, kde už 55 rokov žije v úplnej izolácii. Okolo domu dokonca postavil vysoký plot, aby k nemu neprenikla žiadna žena, z ktorých má obrovský strach. Napriek tomu sú to práve miestne obyvateľky, ktoré ho držia pri živote a pomáhajú mu prežiť. Pravidelne mu totiž donášajú potraviny, pretože sa obávajú, že by inak umrel.

"Dôvod, prečo som sa tu zamkol a mám plot, je ten, že sa chcem uistiť, že sa ku mne ženy nepribližujú," priblížil 71-ročný Afričan. Nemenovaná miestna obyvateľka dodala: "Napodiv, aj keď sa bojí žien, sme to my, kto mu pomáha zaobstarať jedlo a veci, ktoré potrebuje. Keď sa mu snažíte pomôcť, nechce, aby sme sa k nemu priblížili alebo sa s ním rozprávali."

Veci Nzamwitovi doručujú tak, že ich hodia do jeho domu a neskôr si ich vyzdvihne. Ak na ceste k pozemku zbadá ženu, okamžite sa zavrie dovnútra a zamkne za sebou dvere. Panic pravdepodobne trpí gynofóbiou, iracionálnym strachom zo žien.

Afričan je stále panic,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/AfrimaxEnglish)

Symptómy môže spustiť už len pomyslenie na druhé pohlavie. Záchvaty paniky, tlak na hrudníku, nadmerné potenie, rýchly tlkot srdca a ťažkosti s dýchaním, to všetko sú možné príznaky. Rovnako sa môže dostaviť pocit na omdlenie a žalúdočné ťažkosti. 

Viac o téme: PanicRwandaGynofóbiaCalixte Nzamwita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu