Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dievčine nechceli dovoliť odletieť: Jej FOTO v pase vám vyrazí dych! Neuveríte, ako teraz vyzerá

(Zdroj: TikTok/joanneprophet)

LANCASHIRE - Mladá žena z Veľkej Británie si musela vybaviť nový pas kvôli tomu, že na fotke v tom starom sa na seba už vôbec nepodobala. Vraj neskutočne opeknela a v súčasnosti vyzerá ako niekto úplne iný. To je, samozrejme, pekná lichôtka, no zároveň je treba poznamenať, že za svoju zmenu nevďačí len prírode.

Ako starneme, náš výzor sa pochopiteľne mení - od účesu, tvaru tváre až po to, čo nosíme oblečené. Premena Britky Joanne Prophetovej ale vyráža dych, za desať rokov sa zmenila tak veľmi, že by ju už takmer nikto nespoznal. Treba však povedať, že za to vďačí aj viacerým kozmetickým zákrokom, ktoré podstúpila v Turecku. 

@joanneprophet

That time i got interegated by 6 members of passport control 😅😅😅

♬ original sound - Joanne Prophet

Joanne vo videu zverejnenom na TikToku ukázala fotky z pasu - jedna je zo súčasnosti, druhá spred desiatich rokov, keď bola ešte tínedžerka. "Konečne som si vybavila nový pas po tom, ako ma na letiskách neustále vypočúvali, pretože som vôbec nevyzerala tak, ako na starej fotke," vraví blondínka. 

Ľudí jej video pobavilo, pričom jej mnohí zložili komplimenty. "Stala sa z teba hotová supermodelka," poznamenal jeden užívateľ. "Toto je premena desaťročia," pridal sa ďalší. Viacerí ľudia priznali, že majú podobné skúsenosti. "Minule, keď som letela do Turecka, ma zastavili s tým, že vyzerám inak. Pritom mám za sebou len jemnú korekciu nosa," posťažovala sa jedna dievčina. 

Viac o téme: Plastická operáciaPas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu