Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Manželov terorizujú v dome paranormálne javy: Levitujúce predmety a bábika, ktorá... To snáď nie!

(Zdroj: TikTok/magicalpoltergeist)

PENSYLVÁNIA - Manželia z Pennsylvánie zdieľajú na sociálnych sieťach videá, z ktorých ľuďom naskakuje husia koža. Zdá sa totiž, že v ich dome dochádza k paranormálnym javom. Niektoré zábery evokujú scény z hororových filmov, pretože zachytávajú vznášajúce sa predmety či bábiku, ktorá sa sama od seba pohne.

Zamestnanec pizzerie Papa John’s Jorge Luis Cruz Molina a jeho manželka tvrdia, že ich dom je prekliaty. Svedčia o tom viaceré nevysvetliteľné udalosti. S cieľom dokázať, že nemajú len búrlivú fantáziu, zverejňujú strašidelné zábery na TikToku. Môžu sa pochváliť viac ako 150 000 sledovateľmi.

"Nenecháme túto vec riadiť naše životy! Budeme sa aj naďalej snažiť a robiť všetko, čo je v našich silách, aby sme túto aktivitu zastavili," okomentovali mrazivé video, ktoré zachytáva zatvorenie dverí, blikanie svetiel a krucifix zavesený na stene.

V ďalšom zo znepokojujúcich záberov vidieť ženu, ako vydesene kričí po manželovi, keď sa dvere spálne náhle zatvoria a veci spadnú z police. V iných príspevkoch zas vidno levitujúce predmety, stoličky, ktoré sa samé hojdajú alebo dvere chladničky, ktoré sa z ničoho nič otvoria.

Zážitky Molinovcov pripomínajú scény z hororu Poultergeist z roku 1982. Najnovšie zábery napríklad zachytávajú bábiku, ktorá sa sediac na stoličke sama od seba pohne. Zatiaľ však nie je jasné, či sú tieto nevysvetliteľné udalosti naozaj dôkazom paranormálnej aktivity.

Viac o téme: DuchParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu